Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când Alfred Loomis a creat raza morţii

Publicat:

Imagineaza-ti-l pe ca fiind un tip de treaba si vei fi aproape de a-l intelege pe Alfred Loomis. A fost un om de stiinta si inventator, un om de afaceri si investitor. Tot el a inventat si „raza mortii”.

Citeste articolul mai departe pe scientia.ro…  

Sursa articol: scientia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, ședința foto incendiara in ultima luna de sarcina. Costumul de baie ales o creat o adevarata iluzie optica

14:25, 27.06.2024 - Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cu puțin timp inainte sa nasca, artista a fost protagonista unei ședințe foto de excepție. Iata cum a pozat la piscina, cu burtica de gravida la vedere!

Ancheta in cazul mortii Sharei, olimpica in varsta de 16 ani din Bucuresti. Tanarul in casa caruia fata a murit din cauza drogurilor a fost trimis in judecata

18:41, 25.06.2024 - Noi informații in dosarul morții Shaeri, olimpica in varsta de 16 ani din Bucuresti, care a fost rapusa de droguri in casa iubitului ei din Piatra Neamt. Tanarul, dar și alte doua persoane, trimise in judecata pentru trafic si detinere de droguri de risc și mare risc.

A fost distrusa cea mai mare rețea de malware din lume: cel care a creat-o risca o pedeapsa crunta

11:45, 30.05.2024 - Agențiile de aplicare a legii din intreaga lume au inchis o rețea globala de malware care a furat 5,9 miliarde de dolari (4,65 miliarde de lire sterline) și care este legata de alte infracțiuni, a declarat Departamentul de Justiție al SUA (DOJ). Departamentul de Justiție a colaborat cu FBI și cu alte…

Filmul morții Raisei. Procurorii au aflat cum a fost ucisa de verișorul ei. Baiatul de 15 ani a fost reținut

11:25, 30.05.2024 - Raisa, fetița de doi ani gasita fara suflare intr-o rapa, in Dolj, a fost ucisa de verișorul ei in varsta de 15 ani, au stabilit procurorii. Potrivit anchetatorilor, copila a fost injunghiata si stransa de gat, sangele ei fiind gasit pe hainele baiatului. Adolescentul a fost retinut.

In parlament a fost creat grupul parlamentar ”Victoria - Победа”. Grosu: ”Ce e cu nenorocirea asta”

11:10, 16.05.2024 - Deputatul neafiliat Vasile Bolea a anunțat crearea in Parlament a grupului ”Victoria - Победа” care va fi format din 9 deputați fara de partid. ”Vreau sa anunț public ca a fost creat grupul parlamentar Victoria - Победа. Președinte frupului va fi deputatul Vasile Bolea, vice-președinte - Reghina Apostolova…

„Drumul morții“ din județul Galați va fi extins la patru benzi. Investiția va salva vieți

16:15, 07.05.2024 - Se pregatește o ampla investitie de modernizare a infrastructurii rutiere din judetul Galati. DN25, cel mai aglomerat drum din judet, va fi extins la patru benzi. Investiție este de peste 300 de milioane de euro.

VIDEO - Firea schimba foaia: 'Mi-am creat o imagine de persoana conflictuala, supraexpunerea nu mi-a facut bine' (video)

19:35, 25.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la Marius Tuca Show, ca in acesta a treia campanie electorala la care participa pentru funcția de primar general, iși va schimba stilul.

Decizie in cazul Alexandrei, tanara mama care a murit in chinuri la spital. Asistenta care a fost de garda in noaptea morții, despagubita de spital

17:00, 17.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul Alexandrei Ivanov, tanara mama care a murit in chinuri la Spitalul Județean din Botoșani. Asistenta care a fost de garda in seara fatidica va primi despagubiri și i se va permite sa revina la munca.


Ce parere ai despre aceasta stire?