Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campionatul de fotbal al Chinei s-ar putea relua la finalul lunii iunie

Publicat:

Campionatul de fotbal al Chinei s-ar putea relua la finalul lunii iunie, a declarat presedintele clubului Guangzhou R & F, potrivit news.ro.

"Avand in vedere situatia actuala, campionatul s-ar putea relua la finalul lunii iunie sau inceputul lunii iulie", a declarat , pentru agentia .

Potrivit acestuia, competitia se va disputa in totalitate, urmand ca cele 16 echipe sa dispute 30 de meciuri.

Citește și: VIDEO - Scandal URIAȘ in Rahova: polițiștii au fost nevoiți sa traga cu armele pentru a-i calma pe oameni

Federatia Chineza nu a facut…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

EURO 2024 - CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL DIN GERMANIA Portugalia și Franța s-au calificat in sferturi, la EURO 2024

13:45, 02.07.2024 - Aseara, Portugalia și Franța au obținut victorii importante care le duc mai departe in competiție. The post EURO 2024 - CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL DIN GERMANIA Portugalia și Franța s-au calificat in sferturi, la EURO 2024 first appeared on Informatia Zilei .

EURO 2024. INCREDIBIL! Romania - Ucraina 3-0!

20:01, 17.06.2024 - UPDATE Echipa naționala de fotbal a Romaniei a invins luni la Munchen reprezentativa Ucrainei, in primul meci de la Campionatul european de fotbal din Germania. Tricolorii au facut un meci tactic perfect gandit de Edward Iordanescu, s-au impus cu 3-0 (1-0

Premii acordate la campionatul anual de fotbal al Liceului Tehnologic „Iorgu Varnav ...

07:06, 15.06.2024 - Ca și in anii precedenți, marți, pe data de 11.06.2024, a avut loc campionatul de fotbal al Liceului Tehnologic „Iorgu Varnav Liteanu" din Liteni, aducand multa emoție și nerabdare. Pe parcursul a doua saptamani, elevii din clasele participante au dat dovada de un spirit sportiv ...

Meciurile din campionatul de fotbal brazilian, intrerupt de inundații, se vor relua in iunie

09:55, 22.05.2024 - Confederația braziliana de fotbal (CBF) a declarat marți ca va relua campionatul brazilian la inceputul lunii iunie, dupa ce a fost nevoita sa suspende meciurile saptamana trecuta din cauza inundațiilor fara precedent din statul Rio Grande do Sul, potrivit mediafax.

ULTIMA ETAPA Superliga Romaniei la fotbal, ultima etapa

13:56, 17.05.2024 - Campionatul primei ligi la fotbal din Romania a ajuns in fața ultimei etape. O etapa care, in funcție de rezultate, poate aduce cateva modificari in structura clasamentului. The post ULTIMA ETAPA Superliga Romaniei la fotbal, ultima etapa first appeared on Informatia Zilei .

Fotbal, Liga 4: O „comedie” de campionat!

18:00, 13.05.2024 - Campionatul ligii a patra din județul Cluj a ajuns sa fie o comedie, saptamana de saptamana. Inceput cu 12 echipe, la jumatatea sezonului campionatul a ajuns la 10 echipe, dupa ce doua echipe s-aui retras. Practic, echipa campioana va disputa doar 20 de meciuri, in campionat, in condițiile in care in…

Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului

04:55, 09.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului, miercuri, pentru Apollon Limassol, care a surclasat-o pe Zakakiou cu 5-1, in deplasare, intr-o partida din faza play-out, informeaza AGERPRES.Artean, introdus pe teren in min.

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?