Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camelia Mitoşeru, la un pas de depresie după despărţirea fiului ei de Noemi? Noi dezvăluiri despre divorţul anului. VIDEO

Publicat:

o iubeste pe Noemi ca pe propria fiica, iar vestea divortului a distrus-o! Mama lui simte ca cei doi se vor impaca si spera din suflet sa nu se insele. Invitata in platoul emisiunii "Agentia VIP", a facut noi dezvaluiri privind acest subiect.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce reacție a avut mama lui Gabi Badalau cand a aflat despre desparțirea fiului ei de Bianca Dragușanu: „Mama, ma rugam...”

12:31, 01.07.2024 - Gabi Badalau a vorbit despre reacția parinților sai atunci cand au aflat despre desparțirea lui de Bianca Dragușanu. Afaceristul a vorbit deschis despre sfaturile pe care le-a primit de la mama sa.

Rodica Mandache, dezvaluiri despre relația cu Florin Piersic: „Eu il iubesc foarte tare și acum”

14:06, 21.06.2024 - Invitata la emisiunea „Intrebarea Mesei Rotunde”, Rodica Mandache a facut dezvaluiri despre relația cu Florin Piersic, despre care a spus ca il mai iubește și acum. Cei doi mari actori au jucat impreuna pe scena multa vreme.

Bianca Dragușanu, mesaj tranșant la adresa femeilor, dupa desparțirea de Gabi Badalau! Nu se lasa pana nu le pune la punct: ”Iși cumpara genți foarte scumpe...” / FOTO

17:20, 10.06.2024 - Bianca Dragușanu a ieșit la atac cu un mesaj tranșant, adresat unei anumite categorii de femei! Vedeta nu se lasa pana nu le pune la punct, iar de aceasta data nu a fost deloc blanda! Iata ce le transmite celor care iși cumpara genți foarte scumpe!

Un psiholog face dezvaluiri necenzurate: Dietele distrug psihicul și duc la depresie și anxietate

01:35, 05.06.2024 - Depresia și anxietatea sunt efectele unor diete, avertizeaza psihologul Stanislav Samburski, care ne atentioneaza ca dietele distrug psihicul. Stanislav Samburski a avertizat ca in mod special dietele stricte dauneaza mult sistemului nostru nervos. Potrivit acestuia, incercarile de a pierde rapid in…

VIDEO Momente emoționante la desparțirea dintre Jurgen Klopp și Liverpool

23:21, 19.05.2024 - Jurgen Klopp și-a luat la revedere de fanii lui Liverpool cu o victorie in fața celor de la Wolverhampton, scor 2-0. Pe langa discursul emoționant, managerul german i-a scandat numele viitorului antrenor.

Xtra Night Show. Oana Lis, dezvaluiri despre perioada in care a suferit de depresie. Ce spune soția lui Viorel Lis despre acele momente: "Cand imi apar..." / VIDEO

10:45, 27.04.2024 - Ori de cate ori a avut perioade mai proaste, Oana Lis a demonstrat ca este o femeie puternica și de fiecare data a reușit sa o scoata la capat. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, soția lui Viorel Lis a vorbit despre momentele in care s-a confruntat cu depresia. 

Amna, dezvaluiri neașteptate la 5 ani de la divorț. „E greu sa fii singur. Incerc sa le spun oamenilor”

14:25, 20.04.2024 - Amna și sotul ei au divortat in 2019, dupa 9 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat. Artista a dezvaluit recent cum este viata ei la cinci ani de la divort și ce a ajutat-o sa mearga mai departe. Vedeta a facut recent dezvaluiri tulburatoare despre viața de mama singura. Desparțirea de Cristi…

Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit

09:00, 12.04.2024 - Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit Continue reading Mihai Mitoșeru, detalii picante despre relația cu Oana Zavoranu. De ce s-au desparțit at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?