Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camelia Mitoşeru, enervată de atitudinea Iuliei de la "Abracadabra", după ce a intrat în depresie: "Nu mai trăi în trecut!"

Publicat:

A fost data afara din casa si aruncata în strada împreuna cu mama ei si micuta Lia de doar 8 luni. "Pitica" de la Abracadabra a facut acuzatii grave si Iulia vrea sa îsi faca dreptate cu orice pret.

Cea care a fost cândva idolul copilariei noastre este nevoita sa ajunga acum pe mâna procurorilor. "Pitica" de la Abracadabra îl da în judecata pe proprietarul imobilului în care a locuit.

Astazi a fost invitata, din nou în platoul emisiunii "Rai da' buni", de la , alaturi de Camelia…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tanara duce o lupta pentru supraviețuire care dureaza deja de 22 ani. Operația de care are nevoie costa 25.000 de euro

15:31, 24.06.2024 - Cu o deformare puternica a coloanei vertebrale, organele interne ale Iuliei sunt supuse in fiecare clipa unei presiuni inimaginabile și tanara face din ce in ce mai greu fața provocarilor impuse de boala.

Operația care ii va permite unei tinere mame sa-și țina bebelușul in brațe. Iulia a luptat cu scolioza toata viața sa: „Durerea este insuportabila”

11:55, 24.06.2024 - Pe cand avea numai doi anișori, parinții Iuliei aveau sa afle ca micuța se va confrunta cu dureri groaznice de spate toata viața. In lipsa unei operații, scolioza descoperita la o varsta atat de frageda i-a afectat intreaga copilarie și adolescența. Vorbim de o lupta pentru supraviețuire care dureaza…

25.000 de euro pentru o imbrațișare. Operația care ii va permite unei tinere mame sa-și țina bebelușul in brațe

11:50, 24.06.2024 - Pe cand avea numai doi anișori, parinții Iuliei aveau sa afle ca micuța se va confrunta cu dureri groaznice de spate toata viața. In lipsa unei operații, scolioza descoperita la o varsta atat de frageda i-a afectat intreaga copilarie și adolescența. Vorbim de o lupta pentru supraviețuire care dureaza…

Copiii Romaniei, printre cei mai afectați de anxietate și depresie. Unul din doi minori traiește in saracie și vrea sa emigreze.

16:20, 04.06.2024 - Situatia copiilor din Romania necesita o interventie urgenta si decisive, in condițiile in care aproape unul din doi copii romani este afectat de saracie și se afla in risc de excluziune sociala.

Star Matinal. Cum a aflat Iulia Albu ca fostul ei soț a fost diagnosticat cu cancer. Mihai Albu a trecut prin clipe grele: „Și-a aratat sprijinul...” / VIDEO

12:15, 28.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Iulia Albu a facut declarații despre lupta cu cancerul. Designerul a vorbit despre mai multe aspecte importante. El a trecut prin clipe grele. Iata cum a aflat Iulia Albu ca fostul ei soț a fost diagnosticat cu aceasta boala!

Star Matinal. Cum l-a schimbat divorțul pe Silviu Biriș. Actorul s-a indreptat catre credința: „Era o liniște pe care o cautam...” / VIDEO

14:30, 08.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Silviu Biriș a vorbit despre cum l-a schimbat divorțul de soția lui. Actorul s-a indreptat catre credința și a urmat Facultatea de Teologie. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect important din viața lui!

Prefectura Prahova cere verificarea lucrarilor de la reteaua de gaze si acuza CJ de „atitudinea ostila”, dupa surparea strazii din Slanic

13:25, 07.05.2024 - Intr-un comunicat de presa, Prefectura Prahova a anuntat, marti, ca a solicitat organelor competente sa faca verificari cu privire la lucrarile de la reteaua de gaze din Slanic, in contextul in care recent o strada din acest oras s-a surpat.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.


Ce parere ai despre aceasta stire?