Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CALAMITATI - Aproape 6.000 de persoane au fost evacuate dupa eruptia unui vulcan din vestul Indoneziei

Publicat:

Aproape 6.000 de persoane au fost evacuate din locuintele lor dupa eruptia din vestul Indoneziei, a afirmat luni, 16 septembrie, un oficial, relateaza . Vulcanul de 2.600 m inaltime din provincia Sumatra de Nord a erupt duminica dimineata, dupa ce a ramas inactiv timp de trei ani, eliminand in aer nori de cenusa si pietre care au cazut peste satele din apropiere, a indicat purtatorul de cuvant al Agentiei pentru dezastre naturale, .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la un supermarket din Iași: 1.500 de persoane au fost evacuate

18:31, 19.06.2024 - Un incendiu a izbucnit miercuri la un supermarket din Iași, ceea ce a dus la evacuarea a peste 1.500 de persoane din magazin. Miercuri, ISU Iași a intervenit la un incendiu, izbucnit la un magazin din interiorul in magazinului Felicia. „Pana la sosirea echipajelor de pompieri, membrii SPSU si ai firmei…

(video) Incendiu intr-un bloc de la Telecentru: 5 echipaje de pompieri au luptat cu focul, doua persoane - evacuate

18:45, 31.05.2024 - Un incendiu a izbucnit astazi, 31 mai, intr-un bloc de locuit din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit 5 echipaje de pompieri care au luptat cu focul, dar și au evacuat doua persoane.

Linia de foc a Pacificului: Un vulcan din Indonezia a erupt noaptea trecuta. Mai multe localitați au fost evacuate

10:25, 19.05.2024 - Mai multe localitați de pe o insula indoneziana au fost evacuate din cauza unui vulcan care a inceput sa erupa. Erupția a inceput in noaptea de sambata spre duminica. Indonezia se afla pe „Inelul de foc” al Pacificului și are 127 de vulcani activi.

Inundatii in Indonezia: 50 de morti si 27 de disparuti

07:55, 15.05.2024 - Inundatiile si scurgerile de lava rece provenite de la un vulcan situat pe insula Sumatra, in vestul Indoneziei, au cauzat 50 de decese si 27 de persoane disparute, potrivit unui nou bilant oficial publicat marti. Catastrofa, care s-a produs simbata, a ranit totodata 37 de persoane si a dus la evacuarea…

Bilanț inundatii in Indonezia: 50 de morti si 27 de disparuti

11:25, 14.05.2024 - Inundatiile si scurgerile de lava rece provenite de la un vulcan situat pe insula Sumatra, in vestul Indoneziei, au cauzat 50 de decese si 27 de persoane disparute, potrivit unui nou bilant oficial publicat marti, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Indonezia: O noua erupție a Muntelui Ruang și inchiderea unui aeroport internațional invecinat

14:00, 30.04.2024 - Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocand evacuari, inchiderea unui aeroport internațional invecinat și creșterea nivelului de alerta. De la inceputul lunii aprilie, vulcanul a erupt de mai mult de jumatate…

Sute de persoane evacuate dupa eruptia vulcanului Ruang din Indonezia. A fost ridicat nivelul de alerta

08:11, 17.04.2024 - Cel putin 800 de persoane din provincia indoneziana Sulawesi de Nord au fost evacuate, dupa eruptiile multiple ale vulcanului Ruang din zona, care de cateva zile arunca pe cer lava si nori de cenusa, a anuntat miercuri agentia de vulcanologie a tarii, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.


Ce parere ai despre aceasta stire?