Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CÂINI ÎMPUŞCAŢI la întâmplare în Vaslui. În fuga disperată, UN MAIDANEZ A FOST LOVIT DE MAŞINĂ, dar a supravieţuit miraculos. Imagini şocante - VIDEO

Publicat:

Maidanezi impuscati la Vaslui Caini impuscati la intamplare in Vaslui.

Hingherii din Vaslui au iesit la vânatoare de câini fara stapâni, dar nu au tinut cont ca animalele trebuie prinse astfel încât sa nu fie puse în pericol si nici de faptul ca faptele lor de vitejie îi pot afecta emotional pe martori.

"Buna ziua, nu va suparati, unde duceti câinele? Haide, domnule! Asa se ia un câine? Si unde îl duceti ca sa stim si noi?", întreaba unul dintre cei care au vazut cum hingherii tratau câinii.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante surprinse in Constanța. Un șofer lovește brutal o mașina in care erau copii, dupa un incident in trafic

13:40, 24.06.2024 - Politistii din Constanta fac cercetari pentru identificarea unui sofer care a lovit un autoturism aflat in trafic. In imaginile postate pe o retea sociala se poate vedea cum o masina este atacata. Inauntru se aflau doi copii, iar pe fundal se aud plansete.

Atac armat, intr-un parc acvatic din SUA: Doi copii și șapte adulți au fost impușcați. Atacatorul a tras 28 de focuri și „s-a intors calm la mașina sa”

09:16, 17.06.2024 - Noua persoane, inclusiv doi copii, au fost impușcate intr-un parc acvatic administrat de un oraș de langa Detroit, in ceea ce pare a fi un atac la intamplare. Un copil de 8 ani impușcat in cap este in...

VIDEO Imagini șocante: Momentul in care secretara CJ Gorj este calcata cu mașina de catre prietena sa

10:05, 08.06.2024 - Elena Ecobici, secretara Consiliului Județean Gorj, a murit intr-un accident stupid, dupa ce a fost lovita de ușa mașinii din care a coborat, pe o strada din Targu Jiu. Mașina a trecut peste ea.

FOTO Locuitorii unei strazi din București, revoltați de Nicușor Dan

14:30, 03.06.2024 - Un nou scandal iscat in jurul primarului general face valuri pe rețelele de socializare. Imagini cu mașina folosita de Nicușor Dan sau partenera sa de viața circula printre internauți și pe aplicațiile de mesagerie. Mai precis, locuitorii unei strazi dedicate doar riveranilor, pe care se afla gradinița…

VIDEO. Imagini dramatice din Italia. Trei tineri, dintr-o masina cu numere de Romania, luati de ape

09:00, 01.06.2024 - Trei tineri, un baiat si doua fete, de nationalitate romana, sunt dati disparuti in ploilor abundente care au lovit regiunea Veneto, scrie Rai News. Ei au fost luati de apele raului Natisone, care a iesit din matca. Cei trei sunt o fata in varsta de 20 de ani, rezidenta in Campoformido (Udine), care…

Accident grav in Vaslui. Trei persoane au murit, dupa ce doua motociclete și o mașina s-au ciocnit

20:46, 19.05.2024 - Un accident grav a avut loc astazi, in localitate Codaești din județul Vaslui, dupa ce o mașina și doua motociclete s-au ciocnit și au luat foc. Trei tineri au murit, in timp ce femeia care conducea mașina a fost transportata la spital.

FOTO | Accident grav in Vaslui. O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac

10:35, 11.05.2024 - O femeie a murit si alta a fost grav ranita dupa ce masina in care se aflau a derapat, pe un drum judetean din Vaslui si s-a izbit violent de un copac. A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea celor doua dintre fiarele autovehiculului distrus, conform news.ro.

FOTO | Imagini teribile in București! O macara s-a prabușit peste o mașina

20:20, 01.05.2024 - O macara s-a prabușit peste o mașina parcata langa o benzinarie, in Capitala. Din primele informații, nu era nicio persoana in autoturism.Totul s-a intamplat pe Șoseaua Giurgiului din Capitala.


Ce parere ai despre aceasta stire?