Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadavrul unei românce a fost descoperit într-un hotel din Rimini, Italia

Publicat:

Romanca, in varsta de 33 de ani, lucra ca femeie de serviciu in acest hotel din localitatea Rivabella, langa Rimini, in regiunea , potrivit Agerpres.

Corpul femeii a fost descoperit in bucatarie de proprietara hotelului, care a declarat ca victima ar fi trebuit sa plece joi in vacanta in Romania.

Carabinierii, care au deschis o ancheta, au declarat ca nu exclud posibilitatea ca femeia sa se fi sinucis, deoarece suferea de depresie dupa moartea fiului sau de 12 ani, care s-a inecat recent in Romania.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mașina funerara cu trupurile celor doua romance inecate in Italia va pleca spre Romania. Momente emoționante la capela VIDEO

18:20, 05.06.2024 - Mașina funerara cu trupurile Patriziei Cormos, 20 de ani, și Biancai Doros, 23 de ani, cele doua tinere romance care au murit inecate pe raul Natison din Italia, va pleca miercuri seara spre Romania.

CE Gimnastica 2024 (f): Romania, prezenta in patru finale pe aparate și cea pe echipe

23:51, 02.05.2024 - Romania s-a calificat in finala pe echipe la Campionatul European de gimnastica artistica de la Rimini (Italia), dupa ce s-a clasat pe locul al patrulea in calificari. Tricolorele au ajuns și in patru finale pe aparate, in timp ce Sabrina Maneca Voinea a ocupat locul al patrulea la individual compus.

Romania s-a calificat pe locul 4 la Europenele feminina de gimnastica artistica; Sabrina Maneca Voinea, locul 4 la individual compus

23:00, 02.05.2024 - Naționala Romaniei s-a clasat pe locul patru, joi, in calificarile Campionatelor Europene feminine de gimnastica artistica de la Rimini (Italia), in timp ce Sabrina Maneca Voinea a ocupat locul al patrulea la individual compus

Despagubire istorica pentru familia unei romance care a murit in Italia. De ce decizia este o premiera

17:55, 25.04.2024 - Doua surori din Romania vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Decizia vine dupa ce sora lor, rezidenta in Italia, a decedat acolo intr-un grav accident rutier.

Decizie istorica și o premiera juridica in Italia: O firma de asigurare, daune de 100.000 de euro pentru doua romance

04:25, 25.04.2024 - Decizie istorica și o premiera juridica in Italia. Surorile din Romania ale unei romance rezidente in Italia, care a decedat in urma unui accident rutier, vor primi despagubiri in valoare de 100.000 euro, informeaza Antena3 CNN.

Romania participa la Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Rimini

10:25, 22.04.2024 - Sportivii romani vor participa la Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Rimini, Italia, care au loc in perioada 24 - 28 aprilie (masculin), respectiv 2 - 5 mai (feminin), a anunțat luni Agenția Naționala pentru Sport (ANS), potrivit mediafax.

Gimnastica / Frații Burtanete nu participa la Europene și rateaza și Olimpiada

09:45, 13.04.2024 - Fratii Gabriel si Robert Burtanete au renuntat la participarea la Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Rimini (Italia). Astfel, ei rateaza ultima sansa de a obtine calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. „Gabriel si Robert Burtanete au decis sa nu participe la Campionatele Europene…

O romanca din Italia a facut avort acasa și a ascuns fatul in congelator. Ce au descoperit politistii

18:35, 01.04.2024 - O romanca si sotul sau, ambii in varsta de circa 40 de ani, sunt acuzati de tainuire de cadavru, dupa ce a facut avort acasa si a ascuns fatul de patru luni in congelator, informeaza News.ro, care citeaza Corriere della Sera.Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia…


Ce parere ai despre aceasta stire?