Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Buzoiancă forţată de fostul iubit să continue relaţia prin şantaj. Ameninţa cu publicarea unor imagini indecente

Publicat:

Dupa aproape jumatate de an de relatie fortata cu un barbat care o santaja cu inregistrari compromitatoare, o femeie a cerut ajutorul politistilor de investigatii criminale. Acestia au aranjat un flagrant impreuna cu victima, iar zilele trecute individul le-a picat in plasa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania amenința China in cazul razboiului din Ucraina: 'Relația noastra a fost afectata negativ'

10:40, 23.06.2024 - Vicecancelarul german Robert Habeck a avertizat din nou sambata guvernul chinez cu privire la consecintele economice ale sprijinului sau pentru Rusia in razboiul impotriva Ucrainei, relateaza dpa, conform Agerpres.

Cine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay de miercuri seara. Imagini virale

08:50, 13.06.2024 - Cine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay de miercuri seara. Imagini virale Continue reading Cine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay de miercuri seara. Imagini virale at Tabu.

VIDEO. Imagini incredibile pe strazile din Turnu Magurele. Un barbat amenința trecatorii cu o arma

11:01, 29.05.2024 - Imagini revoltatoare au fost surprinse pe strazile din Turnu Magurele. Doi barbati au fost filmati in timp ce erau urcati pe plafonul unei masini in mers, unul dintre ei avand o arma de tip airsoft pe care o indrepta catre trecatori. Doi jandarmi aflati in timpul liber, sot si sotie, de la Inspectoratul…

Alex Dobrescu, adevarul despre relația cu Cristina Cioran și fosta lui soție. „Nu ne-am iubit niciodata. Am fost strict din interes”

11:50, 22.05.2024 - Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioranu, face declaratii șocante despre vedeta, dar și despre fosta lui soție, care i-a daruit un baiat. El recunoaște ca s-a casatorit cu fosta lui soție pentru a-i aduce pachete la pușcarie, iar despre relația cu Cristina Cioran, a spus ca intenția lui a fost…

Probleme majore la Iphone. Mai mulți utilizatori afirma ca au reaparut imagini indecente, anterior șterse, in urma actualizarii

10:36, 16.05.2024 - Utilizatorii de iPhone se confrunta cu o problema privind datele lor. In urma actualizarii la iOS 17.5 fotografiile șterse anterior au reaparut in galeria foto, spre disperarea multor persoane. Indiferent ca vorbim de imagini obișnuite sau indecente, au fost restaurate in telefon.

Imagini cu pește plin de larve, postate de o buzoianca

18:26, 26.04.2024 - O femeie din Buzau susține ca a gasit larve in peștele macrou cumparat de la o pescarie din municipiu. Femeia a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu peștele, impreuna cu un mesaj. Potrivit spuselor sale, Luminița Udrea a cumparat macroul proaspat de la o pescarie situata intr-un cartier buzoian.…

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.


Ce parere ai despre aceasta stire?