Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bugetul Companiei Naționale 'Aeroporturi – București' S.A., adoptat de Guvern

Publicat:

Guvernul a adoptat bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2016 al Companiei Naționale ”Aeroporturi București” SA, societate aflata sub autoritatea . Compania a fost inființata conform HG nr.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pomeni electorale: Spital nou in sectorul 6 al Capitalei și fonduri suplimentare pentru spitalele CFR

07:45, 07.06.2024 - Guvernul a aprobat, joi, inființarea Spitalului public al Sectorului 6 din municipiul București, și fonduri suplimentare spitalelor din reteaua sanitara a Ministerului Transporturilor, pentru unele reparatii si pentru dotarea cu aparatura medicala de inalta performanta.   Mai multe hotarari aprobate…

VIDEO Guvernul arunca in joc o suma uriașa: Se pun in mișcare investiții cruciale pentru Romania

11:21, 30.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu anunța suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor pentru a finanța cele mai importante autostrazi din Romania. De asemenea, se aloca fonduri pentru noile linii de metrou din București și din Cluj.

Taxa care scade cu 50%. Masura ințeleapta a ministrului Justiției Alina Gorghiu!

10:55, 25.05.2024 -  Ministrul Justiției Alina Gorghiu anunța reduceri majore privind Taxele de Timbru, care pot ajunge chiar și pana la 50%. Guvernul a adoptat, vineri, proiectul Ministerului Justiției pentru „Reducerea Taxelor de Timbru”. Acum, proiectul urmeaza sa intre in procedura parlamentara. „Simplificam. Digitalizam.…

Guvernul a adoptat ordonanța care prevede majorari salariale de 10% pentru bugetari

14:20, 23.05.2024 - Guvernul a adoptat in sedinta de joi ordonanta de urgenta care prevede cresteri salariale de 10% pentru anumite categorii de bugetari, dar si decontarea ochelarilor de vedere, in limita a 500 de lei, potrivit AGERPRES.

Povestea gogoșarului Cornel, adoptat de olandezi din Romania, ne arata o mare greșeala naționala: de ce nu ne protejam soiurile tradiționale?

17:45, 22.05.2024 - „Guvernul importa cartofi, in loc sa valorifice producția interna. S.C. „Agroindustriala «Prejmer» SA Brașov are in depozite o cantitate de 9.000 de tone”, anunța un numar din noiembrie 1996, al ziarului „Adevarul”.

Proprietarul chinez al TikTok sfideaza SUA și anunța ca nu are de gand sa vanda aplicația. Guvernul american vrea sa o interzica total

09:36, 26.04.2024 - Compania chineza care deține aplicația TikTok, ByteDance, a anunțat ca nu are nicio intenție sa o vanda, nici chiar dupa ce Congresul SUA a adoptat o lege prin care TikTok ar putea fi interzisa pe teritoriul american, atata timp cat aceasta e deținuta de un proprietar din China, relateaza BBC.

Guvernul a adoptat legea pentru aprobarea contractului de finantare pentru Autostrada Ploiesti – Pascani

15:25, 04.04.2024 - Guvernul a adoptat joi, la propunerea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) si a Ministerului Finantelor (MF), legea pentru aprobarea contractului de finantare pentru Autostrada Ploiesti – Pascani. Potrivit unui comunicat al MTI, se estimeaza ca obiectivul de infrastructura in lungime…

Autostrada de 320 de kilometri care ar putea fi data in folosința in 2025

12:55, 04.04.2024 - Guvernul a adoptat joi, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și a Ministerului Finanțelor, legea pentru aprobarea contractului de finanțare pentru o autostrada de 320 km.


Ce parere ai despre aceasta stire?