Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BUCURIE MARE în familia Kardashian. Kim a aflat sexul copilului

Publicat:

Vedeta și-a dorit dintotdeauna sa aiba o fetița și un baiețel, iar visul i s-a implinit. , starleta va avea un fiu cu soțul ei, .

La 1 iunie, vedeta de peste Ocean a anuntat ca este insarcinata, prin intermediul reality-show-ului " with the Kardashians". "Am primit rezultatele analizelor de sange si sunt insarcinata!", ii spune surorii sale, Khloe.

CITESTE SI  va avea prima statuie de ceara din lume care face SELFIE

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia Ancai Țurcașiu. Artista a devenit bunica de fetița: „Suntem foarte, foarte fericiți!”

16:20, 17.06.2024 - Anca Țurcașiu este bunicaAcum doi ani, fiul Ancai, Radu, și aleasa inimii lui, Andreea, și-au unit destinele in fața ofițerului de Stare Civila, marcand inceputul unei noi etape in viața lor. In prezent, tanara familie s-a marit prin nașterea fetiței lor.Prin intermediul rețelelor de socializare, unde…

Bucurie in familia Ancai Turcașiu, care a devenita bunica de fetița la 54 de ani: „Sunt cea mai fericita de pe pamant”

08:20, 17.06.2024 - Fericire in familia Ancai Țurcașiu. La doar 54 de ani, vedeta a devenit bunica. Nora acesteia, Andreea, a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, care a primit nota 10 la naștere. „Sunt cea mai fericita de pe pamant”, a marturisit vedeta.

Bucurie pentru vedeta TV Luciana Indre. Clujeanca a supraviețuit cancerului și s-a casatorit

12:31, 21.05.2024 - Clujeanca Luciana Indre s-a casatorit. In 2021, vedeta de la Prima TV primea din partea medicilor o veste devastatoare: a fost diagnosticata cu cancer la san, boala pe care a descoperit-o in urma unui control de rutina.

Obiceiul de la care Roxana Ciuhulescu nu se abate nici in vacanța. Vedeta a plecat in Egipt cu familia sa: ”Distracția continua”

21:05, 11.04.2024 - Roxana Ciuhulescu și familia ei au plecat intr-o vacanța de vis. Vedeta a ales o destinație superba, unde vremea este perfecta pentru a sta la plaja și a intra in apa marii. Totuși, de la un obicei nu s-a dezis și il practica constant. Iata despre ce este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?