Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BUCATARIA.NET: Biscuiţi cu lămâie

Publicat:

Ingrediente:

180 g unt
70 g zahar pudra
o lingura coaja de lamaie rasa
1 galbenus
20 ml zeama de lamaie
un varf de cutit sare
280 g faina

Pentru decor:

fir (ata, macrame, matase, etc)
etichete (la libera alegere)
50 g ciocolata neagra topita

Mod de preparare:

Intr-un castron adanc se pune untul taiat cubulete si se amesteca usor, pana devine o crema moale. Se adauga zaharul pudra si se amesteca energic, folosind o lingura de lemn, pana capata o textura cremoasa si neteda. Se incorporeaza coaja de lamaie, galbenusul…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Dulceața de pepene galben. Cea mai rapida și ieftina rețeta pe care o preparau bunicile

08:55, 25.06.2024 - Dulceața de pepene galbenPepenele galben este un fruct de sezon, iar in aceasta perioada va puteți bucura din plin de el. Este un fruct gustos și racoritor, insa poate fi folosit și pentru prepararea dulcețurilor. Va recomandam o rețeta excelenta de dulceața de pepene galben, fina si foarte aromata.…

Desert racoros cu piersici. Este perfect in zilele de vara, alaturi de o limonada cu gheața

13:40, 18.06.2024 - Ingrediente pentru desertul cu piersiciPentru a prepara acest desert delicios, veți avea nevoie de urmatoarele ingrediente simple:Piersici proaspete: Alegeți cinci piersici bine coapte și suculente pentru gustul lor dulce și aromat.Zahar: Pentru a intensifica dulceața fructelor. Nu mult, doar 50 de…

Trucul secret al gospodinelor. De ce se spala parchetul cu oțet

19:30, 17.06.2024 - Beneficiile oțetului pentru parchetOțetul alb, cu o compoziție de 95% apa și 5% acid acetic, este ideal pentru curațarea parchetului. Aceasta soluție simpla te poate ajuta sa scapi de mirosurile neplacute și sa iți menții casa stralucitoare și curata.Cum sa prepari soluția de curațare    Ingrediente…

Cum se face dulceata de cirese amare

09:05, 17.06.2024 - A inceput sezonul cireșelor, printre cele mai iubite fructe ale verii, și perioada in care poți pregati cele mai bune rețete de dulceața. Iți propunem cateva rețete de dulceața de cireșe amare pe care sa le incerci in acest an. Iata cum se face dulceața de cireșe amare.Cireșele se regasesc intr-o varietate…

Rețeta pentru coniacul de casa, așa cum il faceau bunicii noștri. Ingredientul secret care ii da un deliciu aparte bauturii

18:40, 05.06.2024 - Dar ce face coniacul acesta atat de special? Nu este doar compoziția ingredientelor, deși ele sunt, desigur, importante. Este dragostea și grija cu care este facut, atenția la detalii și traditia care il inconjoara. Cand bunicii noștri faceau coniac, ei nu se intorceau doar la o rețeta - se intorceau…

De ce e bine sa nu arunci cojile de oua. La ce sa le folosesti

19:05, 31.05.2024 - Cei mai mulți dintre noi aruncam cojile de oua, insa ele conțin nutrienți și pot fi utilizate in nenumarate moduri in casele și curțile noastre. Afla mai multe despre cojile de oua și descopera la ce poți sa le folosești. Astfel, probabil, nu le vei mai arunca.Ce conțin cojile de ouaCompuse din patru…

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Cele mai bune rețete de chiftele de post cu cartofi și morcovi. Deliciile care te vor face sa uiți de restricții alimentare

12:50, 17.04.2024 - Perioada de post este mult mai mult decat un simplu act de obediența fața de poruncile religiei. Ea reprezinta o oportunitate de a ne ingriji de sanatatea noastra atat fizica, cat și mentala, oferindu-ne posibilitatea de a ne detoxifia organismul, de a renunța la anumite obiceiuri alimentare nesanatoase…


Ce parere ai despre aceasta stire?