Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bruce Willis si Sylvester Stallone s-au luat la tranta intr-un restaurant

Publicat:

si s-au provocat, recent, la o runda de wrestling, pe cand se aflau intr-un restaurant alaturi de sotiile lor, ulterior starul seriei "Rambo" fiind operat la umar.

Stallone, in varsta de 65 de ani, si Willis, in varsta de 56 de ani, se aflau recent in restaurantul din Hollywood, alaturi de sotiile lor, Jennifer, respectiv Emma, cand fiecare a inceput sa se laude ca este intr-o mai buna forma decat celalalt, informeaza contactmusic.com.

Sly l-a provocat pe Willis la o runda de wrestling, iar starul seriei "" a…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pat Colbert, starul din Dallas adulat de milioane de romani in anii ‘90, a murit la varsta de 77 de ani

23:50, 10.07.2024 - Serialul Dallas a fost extrem de iubit de publicul din Romania. Din pacate, inca un star al producției a trecut in lumea celor drepți, in urma cu cateva zile. Actrița se confrunta cu probleme medicale de mai mulți ani.

Gerard Butler și Penny Lanme, povestea de dragoste care zguduie Londra

17:20, 04.07.2024 - Gerard Butler, in varsta de 54 de ani, a fost vazut alaturi de Penny Lanme, model. Lanme este cu 25 de ani mai tanara decat el. Starul de la Hollywood parea cucerit de Penny Lane, in varsta de 29 de ani, cunoscuta din Sports Illustrated, in timp ce se plimbau prin cartierul de lux Primrose […]

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața, la varsta de 48 de ani, un artist iubit de milioane de persoane. A fost gasit mort in casa / FOTO

17:05, 25.06.2024 - Lumea muzicii internaționale, in doliu! Un artist iubit de milioane de persoane s-a stins din viața la varsta de 48 de ani. Starul a fost gasit mort in casa, insa pana in momentul de fața cauza decesului nu a fost dezvaluita.

Messi nu se gandeste inca la retragere - Varsta este doar un numar

10:50, 20.06.2024 - Starul argentinian Lionel Messi a declarat ca ideea de pune capat carierei sale fotbalistice nu ii trece deocamdata prin minte si ca, la 36 de ani, "se simte foarte bine competitiv", chiar daca nu mai evolueaza in fotbalul european, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Tom Bower, cunoscut drept Marvin din „Die Hard 2”, a murit la varsta de 86 de ani

22:00, 06.06.2024 - Tom Bower, cunoscut pentru rolul interpretat in „Die Hard 2/ Greu de ucis 2”, a murit la varsta de 86 de ani. Conform fratelui sau, Robert Bower, actorul a murit joi, 30 mai, in somn, conform Daily Mail.

O mai știi pe Corina Bud? Ipostaza provocatoare la 44 de ani, artista nu-și arata varsta deloc

14:21, 01.06.2024 - Corina Bud are 44 de ani, dar nu-și arata varsta deloc. Recent, solista s-a fotografiat provocator, iar imaginile cu pricina au ajuns direct pe conturile sale de socializare. Fanii au fost in delir! Cum arata vedeta? Corina Bud, imagini provocatoare pe internet Corina Bud, supranumita una dintre cele…

(video) 10 filme cu Bruce Willis pe care trebuie sa le vezi: Actorul a redefinit filmele de acțiune la Hollywood

14:35, 31.05.2024 - Bruce Willis este unul dintre cei mai iconici actori de la Hollywood, cunoscut pentru carisma sa, abilitatea de a juca roluri diverse și prezența sa magnetica pe ecran. De-a lungul carierei sale impresionante, a interpretat o gama larga de personaje, de la eroi de acțiune la roluri dramatice complexe,…

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?