Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bronny James, fiul baschetbalistului LeBron James, a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament

Publicat:

, fiul baschetbalistului , a suferit un stop cardiac in timpul unui antrenament, luni, si a fost transportat la spital, potrivit unui purtator de cuvant al familiei, informeaza abcnews.go.com.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion militar rusesc s-a prabușit in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament. Doi piloți au murit

10:30, 11.06.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabusit in Osetia de Nord, in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflati la bord au murit, a anuntat marti Ministerul Apararii rus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Usain Bolt a suferit o accidentare grava in timpul unui eveniment caritabil

17:10, 10.06.2024 - Celebrul sportiv Usain Bolt a suferit o accidentare grava in timpul unui eveniment caritabil. El s-a accidentat in timpul unui meci de fotbal care a avut loc la Londra. In timpul evenimentului, au fost stranse milioane de lire sterline care vor fi donate UNICEF, potrivit mediafax.

Doi piloți militari au murit in timpul unui zbor de antrenament

14:45, 04.06.2024 - Doi piloti militari au murit in timpul unui zbor de antrenament, dupa ce avionul lor s-a prabusit la Kayseri, in centrul Turciei, a anuntat marti Ministerul Apararii turc. Avionul, care a decolat de la baza militara din Kayseri, s-a prabusit din cauze necunoscute. Primele imagini difuzate de media turce…

Baschetbalist mort dupa ce a facut stop cardiac in timpul meciului

20:25, 19.05.2024 - Un baschetbalist a murit dupa ce s-a prabusit in timpul unui meci intre Jersey si Guernsey, relateaza bbc.com, citata de News.ro. Guillaume Hoareau, de la Jersey, a facut stop cardiac in al treilea sfert al meciului de la Fort Regent din St Helier, sambata, a confirmat Jersey Basketball Association.…

Interventie de urgenta in Muntii Gutai. Un baiat de noua ani a avut nevoie de ajutor (FOTO)

18:45, 12.05.2024 - Un baiat de noua ani care a suferit o plaga taiata in timpul unei excursii in Muntii Gutai a fost recuperat si transportat de salvamontisti, a informat, duminica, Salvamont Maramures. Iata anuntul Salvamont Maramures:Actiune derulata de salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures in zona Mogosa Suior,…

FOTO Aproape de o tragedie in semifinala Conference League. Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac

10:55, 03.05.2024 - Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la pauza semifinalei Conference League cu Olympiakos. Startul reprizei secunde a fost amanat ca urmare a acestui incident, relateaza RMC Sport.Suporterul a suferit un atac de cord la fluierul de final al primei reprize.

Un șofer de ambulanța a suferit un AVC in timpul misiunii. „Colegul a vazut ca nu schimba viteza și motorul se tureaza foarte tare”

20:40, 29.04.2024 - Un șofer de ambulanța, de 57 de ani, de la substația de ambulanța din Radauți, SAJ Suceava, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in timpul unei misiuni de salvare de sambata, potrivit Monitorul de Suceava. Conform declarațiilor purtatorului de cuvant al SAJ Suceava,…

Un șofer de ambulanța a suferit un AVC in timpul misiunii. „Colegul asistent medical a vazut ca ambulanțierul nu schimba viteza și motorul se tureaza foarte tare”

11:15, 29.04.2024 - Un șofer de ambulanța, de 57 de ani, de la substația de ambulanța din Radauți, SAJ Suceava, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in timpul unei misiuni de salvare de sambata.


Ce parere ai despre aceasta stire?