Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Britney Spears şi-a sărbătorit ziua de naştere patinând pe gheaţă, alături de prietenul ei

Publicat:

a implinit vineri 30 de ani si si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prietenul ei, la un patinoar, conform starpulse.com. Vedeta si-a luat o zi liber din turneul sau, , si-a luat patinele de gheata si s-a dus la un patinoar din Houston, Texas, alaturi de prietenul ei, . Cei doi au fost fotografiati tinandu-se de mana si patinand impreuna.



a primit si mai multe mesaje de felicitare din partea unor celebritati, printre care si , conform site-ului People.com,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Narcisa Birjaru și-a sarbatorit ziua de naștere! Fosta caștigatoare de la Chefi la cuțite a fost inconjurata de oamenii dragi

08:40, 04.07.2024 - Zi speciala pentru Narcisa Birjaru! Fosta caștigatoare de la Chefi la cuțite și-a sarbatorit ziua de naștere și a avut parte de un moment cu totul special! Narcisa Birjaru are o familie frumoasa, care ii este alaturi in toate clipele importante.

Mexic a invins Jamaica in grupa B de la Copa America

09:46, 23.06.2024 - Mexic a invins Jamaica cu 1-0, sambata, la Houston, Texas, in grupa B de la Copa America, in timp Venezuela a trecut de Ecuador, scor 2-1, conform news.ro.Singurul gol al meciului de la Houston a fost marcat de Gerardo Arteaga, in minutul 69.

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Star Matinal. Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat / VIDEO

10:15, 17.05.2024 - Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux, dar nu din țara noastra, ci din strainatate. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat. Iata cum a petrecut fosta iubita a lui Adrian Mititelu Jr. aceasta zi speciala!

Yasmine Pascu și-a sarbatorit ziua de naștere! In ce destinație de vis și-a dus Pepe soția: ”Nu e doar...” / FOTO

09:36, 17.05.2024 - Zi speciala in familia lui Pepe! Soția prezentatorului de la Te cunosc de undeva și-a sarbatorit ziua de naștere! Artistul și Yasmine Pascu au plecat intr-o destinație de vis, unde au sarbatorit pe masura! Iata in ce loc special și-a dus Pepe soția!

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.


Ce parere ai despre aceasta stire?