Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Britney Spears: «Nu am nimic de demonstrat»

Publicat:

Dupa ce a vandut peste 70 de milioane de albume in intreaga sa cariera, cantareata a declarat intr-un recent interviu ca nu simte deloc presiunea celebritatii pe umeri.

, este de parere ca a trecut prin mult prea multe ca sa se mai streseze in legatura cu asteptarile pe care le are lumea de la ea.

"Nu mai am absolut nimic de demonstrat. Tot ceea ce fac, fac doar ca sa ma distrez. Sunt inconjurata de cativa oameni de valoare care ma ajuta sa imi mentin echilibrul" a declarat cantareata.

Britney…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu Corina Chiriac la 74 de ani. Cantareața a fost surprinsa in brațele lui Horia Brenciu

16:45, 18.06.2024 - Corina Chiriac a atras atenția cu cea mai recenta ipostaza in care a fost surprinsa. Celebra cantareața apare chiar alaturi de artistul Horia Brenciu, care a facut numai declarații frumoase la adresa ei. In varsta de 74 de ani, Corina Chiriac a luat parte ieri la un eveniment, unde s-a intalnit cu artistul…

”M-a injurat și amenințat”. Andreea Banica, harțuita de o vedeta internaționala! Artista vrea sa il reclame la poliție

16:01, 09.06.2024 - Andreea Banica a luat parte la un incident care a facut-o sa mearga direct la poliție! Cantareața a fost amenințata și harțuita de o vedeta internaționala. Andreea Banica a fost foarte revoltata și vrea neaparat sa ia masuri! Iata ce s-a intamplat.

Ce se ascunde in spatele deciziei Monicai Anghel de a pierde in greutate. Medicul i-a spus: „O sa vii la mine in fiecare an”

11:21, 23.05.2024 - Cantareața a dezvșluit ca a fost impulsionata sa faca aceasta transformare din cauza problemelor de sanatate. Mai exact, se pare ca aceasta a avut de-a face cu dureri la nivelul coloanei vertebrale, iar un medic i-a recomandat sa scape de kilogramele in exces. Acest sfat a fost punctul de cotitura care…

Andra, criticata pentru felul in care s-a lasat filmata in Dubai. Nici Catalin Maruta nu a fost incantat: „Nu-mi face cu ochiul”

16:10, 12.05.2024 - Andra a fost criticata cum rareori se intampla, dupa ce a imbrațișat un nou trend impreuna cu copiii sai. Cantareața s-a lasat filmata in timp ce incerca un aliment devenit viral, in Dubai. Catalin Maruța nu a fost deloc incantat de el: „Nu vreau, plecați de aici! Nu, nu, nu…”. Foto Trendul pentru care…

Lidia Buble vorbește despre tradare, defecte și schimbare! Ce nu va face absolut niciodata cantareața / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Lidia Buble spune ca a fost tradata de foarte multe ori. Artista vorbește și despre ceea ce considera ea a fi defect, dar și despre schimbarile pe care le-a facut. Mai mult, a marturisit și ce nu ar face niciodata, chiar daca, la un moment dat, "s-a pus presiune" asupra ei.

Britney Spears si tatal sau au ingropat securea razboiului, dupa ani de zile de scandaluri

17:30, 28.04.2024 - Cantareata pop americana Britney Spears si tatal ei, Jamie Spears, au pus in sfarsșit capat unei batalii juridice acerbe, la aproximativ doi ani si jumatate dupa ce artista a fost eliberata de sub tutela parintelui ei, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Naomy, cel mai cunoscut transgender din Romania, a murit la 47 de ani. Se afla in coma, intr-un spital din Germania

09:00, 20.04.2024 - Naomy, cel mai cunoscut transgender din Romania, a murit la 47 de ani. A suferit un AVC, a intrat in coma si a fost internata intr-un spital din Dortmund, Germania. Vestea trista a fost data de Antonella Lerca Duda, prietena lui Naomy. Naomy a murit la 47 de ani Cantareața transgender care a participat…

Feli Donose are un nou iubit. Primele declarații despre barbatul cu care l-a inlocuit pe Catalin: „N-am nicio jena sa ma manifest cum simt”

09:35, 12.04.2024 - Feli Donose a dezvaluit ca are un nou iubit și ca este extrem de fericita alaturi de el. Celebra artista s-a desparțit de tatal fetiței sale in urma cu 2 ani, dupa o relație care a durat 5 ani.In luna decembrie a anului 2022, Feli Donose anunța ca relația ei cu Catalin, tatal fiicei sale, a ajuns la…


Ce parere ai despre aceasta stire?