Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BRITISH JOURNAL OF SPORTS MEDICINE | Sedentarismul crește riscul de deces din cauza COVID-19

Publicat:

Lipsa exercitiilor fizice este asociata cu un risc crescut, in caz de COVID-19, de a face o forma mai severa si de a muri, potrivit unui studiu realizat pe circa 50.000 de pacienti si dat publicitatii miercuri, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

multivitaminele nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult

12:55, 27.06.2024 - Un studiu ia constatat ca administrarea zilnica de multivitamine nu ii ajuta pe oameni sa traiasca mai mult si poate chiar creste riscul unei morti premature, scrie The Guardian, conform News.ro. Cercetatorii din SUA au analizat fisele medicale a aproape 400.000 de adulti care nu sufereau de boli majore…

Bautura care poate sa contracareze efectele sedentarismului: reduce riscul de deces din cauza bolilor cardiovasculare

14:45, 24.06.2024 - Statul pe scaun, la birou, perioade lungi de timp, poate avea efecte devastatoare asupra sanatații, dar o ceașca obișnuita de cafea ar putea fi o modalitate de a compensa stilul de viața in care predomina sedentarismul.

Riscul de deces cauzat de Covid-19 a scazut semnificativ, dar infectia inca poate cauza probleme trei ani mai tarziu

12:50, 03.06.2024 - Noi descoperiri privind Covid prelungit, care se refera la efectele pe termen lung asupra sanatatii experimentate de multi dintre cei care au avut Covid-19, aduc deopotriva vesti bune dar si vesti mai putin imbucuratoare, potrivit unui studiu realizat la facultatea de medicina a Universitatii Washington…

Poliția: limita de viteza, crește riscul producerii unui accident rutier

11:41, 30.05.2024 - Polițiștii din nordul țarii au stopat o mașina condusa de o femeie de 37 de ani din Balți. Aceasta se deplasa prin satul Sadovoe, municipiul Balți, cu viteza de 118 km/h, noteaza Noi.md. Șoferița urmeaza sa fie sancționata cu amenda de pina la 2500 de lei, cu suspendarea dreptului de a conduce vehicule…

Suplimentele cu ulei de pește pot crește riscul problemelor cardiace

10:15, 24.05.2024 - Un nou studiu publicat in revista BMJ Medicine a ridicat semne de intrebare in ceea ce privește utilizarea pe scara larga a suplimentelor de ulei de pește. Cercetarea, care a analizat date de la peste 415.000 de persoane cu varste cuprinse intre 40 și 69 de ani sugereaza ca, deși uleiul de pește poate…

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Bolnavii care pot ajunge la camera de garda din cauza prafului saharian: „Riscul creste cu 30% in urmatoarele cinci zile de la expunere”

18:25, 24.04.2024 - Managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a avertizat ca praful saharian prezinta riscuri suplimentare pentru persoanele afectate de afecțiuni respiratorii cronice, cum ar fi astmul, BPOC și bronșiectaziile.

Lipsa acuta de apa potabila afecteaza capitala Columbiei din cauza fenomenului El Nino

03:35, 12.04.2024 - Capitala Columbiei, Bogota, si imprejurimile au inceput sa rationalizeze apa potabila, dupa ce fenomenul meteorologic El Nino a lasat rezervoarele si lacurile aproape goale, informeaza Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?