Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

#BRILLIANT | Dr. Bogdan Moldovan: "Sunt ca un sanitar pe linia frontului, la granița dintre viață și moarte"

Publicat:

Ediția #Brilliant din aceasta saptamana ii este dedicata lui , singurul medic chirurg din tara cu acreditare de prelevare europeana multiorgan și de transplant renal și hepatic.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce ne-au cerut SUA sa donam Patriot ucrainenilor? Analist: „Ei au peste 50, noi avem patru și suntem aproape de linia frontului”

20:35, 25.06.2024 - Nu exista inca un raspuns oficial la intrebarea: de ce ne-au cerut SUA sa donam Patriot ucrainenilor? Experta Iulia Joja explica posibilele argumente, dar și greșeala capitala facuta de Romania in negocieri, in condițiile in care suntem foarte aproape de linia frontului și avem puține Patriot-uri.

Cum și-a salvat Nicu Paleru fiica de la moarte: „A fost un moment care m-a marcat, simțeam ca toata viața mea s-a dus”

12:25, 23.06.2024 - Cum și-a salvat Nicu Paleru fiica de la moarte. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzica de petrecere din țara, nu doar in cariera are succes, ci și in plan personal. Artistul este casatorit cu Cristina și au impreuna o fiica, Anais Nicole. Cum și-a salvat Nicu Paleru fiica de la moarte,…

Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu ca este nevinovat și a primit o ultima lovitura

16:10, 11.06.2024 - Un barbat din Missouri, SUA, care urmeaza sa fie executat marți pentru uciderea fostei iubite iși susține și pe ultima suta de metri nevinovația. „Nu poți arata remușcari pentru ceva ce nu ai facut”, a spus el pentru presa locala.

S-a declanșat o „cursa pe viața și pe moarte” care va transforma cu totul cea mai mare piața a mașinilor electrice din lume

07:05, 26.04.2024 - O „cursa pe viața și pe moarte” s-a declanșat in cea mai mare piața a mașinilor electrice din lume, scrie CNN. Urmatoarele luni vor fi cruciale pentru producatorii din China, iar mulți dintre ei nu vor supraviețui mediului tot mai competitiv.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Un tanar și-a pierdut viața la o Convenție pentru tatuaje la Timișoara. Cauza probabila

08:00, 13.04.2024 - Drama vineri la Mall. Moarte fulgeratoare la o Convenție Internaționala pentru Tatuaj, gazduita de un mall din Timișoara. Un tanar in varsta de 23 de ani a sfarșit intr-un salon, in timp ce i se facea un tatuaj pe picior. Potrivit unor surse, baiatului i s-a facut brusc rau și a leșinat. Aceleași surse…


Ce parere ai despre aceasta stire?