Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brexit: Preşedintele Comisiei Europene îi avertizează pe britanici să nu meargă pe calea AUTOMUTILĂRII

Publicat:

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a considerat marți ca Brexit-ul ar fi un "act de automutilare" pentru britanici, cu doua zile inaintea referendumului privind menținerea in UE.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A aparut un nou grup de mutații Covid, numit FLiRT. Internarile cresc de la o saptamana la alta, avertizeaza experții britanici

12:51, 23.06.2024 - Experții britanici au avertizat ca pandemia Covid „nu a disparut”, in contextul creșterii infecțiilor și a spitalizarilor despre care se crede ca au fost cauzate de noi variante ale virusului, scrie The Independent. Un nou grup de mutații Covid a aparut recent și este denumit colectiv FLiRT.

Liderul laburiștilor britanici exclude revenirea in UE

23:51, 22.06.2024 - Liderul laburist britanic Keir Starmer, posibil viitor premier dupa alegerile de luna viitoare, a exclus revenirea la UE, pe piata unica sau in uniunea vamala si a declarat ca redeschiderea dezbaterii despre Brexit ar aduce „agitatie”, relateaza The Guardian, preluat de News.ro.

GALERIE FOTO Aproape 90 de militari finlandezi vor participa la misiuni de Poliție Aeriana alaturi de militari romani și britanici

18:45, 11.06.2024 - La baza aeriana Mihail Kogalniceanu a avut loc, marți, ceremonia de certificare a detașamentului Forțelor Aeriene Finlandeze, sosite in Romania. Detașamentul finlandez, constituit din aproximativ 90 de militari va executa misiuni de Poliție Aeriana Intarita, sub comanda NATO, pentru aproape doua luni,…

Cine este Marine Le Pen, lidera extremei drepte din Franța, al carui vis este sa ajunga la președinte

18:35, 11.06.2024 - Marine Le Pen, a descris votul Marii Britanii pentru Brexit drept cel mai important eveniment de la caderea Zidului Berlinului, iar victoria prezidențiala a SUA a lui Donald Trump drept „o piatra suplimentara in construirea unei lumi noi”.

Conservatorii britanici sub spectrul scadenței notei de plata pentru BREXIT. Efecte și asupra alegerilor europene?

11:55, 24.05.2024 - Inevitabilul se produce și, sub presiunea unei incredibile scaderi in sondaje, Rishi Sunak, liderul conservatorilor britanici și Prim Ministrul Marii Britanii, a decis convocarea alegerilor anticipate pe 4 iulie.

Vladimir Putin pregatește „atacuri fizice” impotriva Occidentului, avertizeaza șeful serviciilor secrete britanice

15:55, 14.05.2024 - Anne Keast-Butler, care a fost numita la conducerea operațiunilor de informații ale Marii Britanii in luna mai a anului trecut, a folosit primul sau discurs important pentru a sublinia amenințarea tot mai mare reprezentata de Kremlin.

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?