Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING NEWS: Jurnalistul Cătălin Striblea a suferit un atac cerebral

Publicat:

Catalin Striblea, realizator la România TV, se afla internat la spitalul Bagdasar-Arseni, la sectia de terapie intensiva, dupa ce a suferit miercuri dimineata, la ora 4, un atac cerebral, anunta Paginademedia.ro.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurnalistul Catalin Striblea, despre cum a fost huiduit Babasha, cand a cantat alaturi de Chris Martin: „O revarsare de ura apasata”

10:55, 13.06.2024 - Tanarul cantareț de manele Babasha a fost ales de Chris Martin sa urce pe scena la primul concert Coldplay de la București, din seara de 12 iunie, dar publicul a huiduit puternic momentul. Chiar daca solistul trupei britanice a vorbit la superlativ despre Babasha și chiar la acompaniat la pian, spectatorii,…

Breaking: Un ucrainean a fost saltat de DNA - Dadea șpaga 20.000 de dolari, la vama, in Romania!

09:50, 01.06.2024 - Un cetațean ucrainean a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic de influența, anunța sambata procurorii DNA. Aceata ar fi fost prins in flagrant in timp ce oferea unei persoane 20.000 de dolari, pentru ca aceasta sa intervina pe langa vameși.

BREAKING - Reguli noi in Schengen: Austria primește o parte din ce a cerut, Romania mai așteapta

19:15, 24.05.2024 - Consiliul Uniunii Europene a adoptat vineri o reforma a Schengen, menita mai ales sa clarifice cadrul prevazut pentru reintroducerea controalelor la frontierele interne ale spatiului european de libera circulatie si sa armonizeze restrictiile in caz de urgenta sanitara, relateaza AFP, conform Agerpres.

VIDEO Romania se afla in elita mondiala: Capitolul la care țara noastra se afla pe primul loc

09:50, 21.05.2024 - Biologul Constantin Munteanu, cercetator la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Bucuresti, afirma ca, in opinia sa, Romania se afla ”in elita balneologiei mondiale”, atat din punctul de vedere al resurselor naturale terapeutice, cat si in ceea ce priveste cercetarea.

BREAKING - Migranții au injunghiat polițiștii de frontiera din Romania: s-au tras 13 focuri de arma pentru a-i opri

09:40, 01.05.2024 - Doi politisti de frontiera au fost atacati cu cutitul de traficantii de migranti, intr-o parcare de TIR-uri pe autostrada A1 Timisoara-Arad, in apropiere de localitatea Ortisoara, judetul Timis. Pentru a-i prinde pe atacatori, politistii de frontiera au tras 13 focuri de arma, insa agresorii au reusit…

Un șofer de ambulanța a suferit un atac cerebral in timp ce mergea la o intervenție

11:05, 29.04.2024 - Un ambulanțier in varsta de 57 de ani, de la substația de ambulanța Radauți a SAJ Suceava, a facut, sambata, un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in misiune de salvare. Ambulanța plecase de la Radauți spre o pacienta din Horodnic de Jos, iar la intrarea in aceasta ...

Un șofer de ambulanța a suferit un atac cerebral la volan, in timp ce se afla in misiune

09:10, 29.04.2024 - Un ambulanțier in varsta de 57 de ani, de la substația de ambulanța Radauți a SAJ Suceava, a facut, sambata, un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in misiune de salvare, anunța Monitorul de Suceava. Citește și: Tinere ranite de un șofer drogat și baut Potrivit purtatorului…

Breaking | Așa-zisul prinț Paul al Romaniei, prins in Malta (surse)

19:50, 28.04.2024 - Așa-zisul prinț Paul al Romaniei a fost prins in Malta, la mai puțin de o luna dupa ce o instanța din Franța a refuzat predarea acestuia catre autoritațile din Romania, in vederea executarii unei pedepse cu inchisoarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?