Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING - Liderii PNL au depus cererea de revocare din funcție a Avocatului Poporului/ DOCUMENT

Publicat:

Liderii PNL din Senat și Camera Deputaților, și , au depus cererea de revocare din funcție a , . Cei de la PNL susțin ca și-a depașit atribuțiile legale și a afectat funcționarea sistemului sanitar in perioada pandemiei.

Citește și: RASTURNARE de situație: Administrația Spitalelor București arata numarul real al bolvanilor de coronavirus

Redam integral cererea depusa de liderii PNL:

”C a t r e,

al Senatului,

CAZANCIUC, Vicepreședintele Senatului

Biroul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chestorul Mihai Rus ramane sub control judiciar! Cererea i-a fost respinsa de Curtea de Apel Cluj

14:05, 23.06.2024 - Dupa ce a fost plasat sub control judiciar, chestorul Mihai Rus, șeful IPJ Cluj a fost suspendat din funcție. El a depus o cerere de a se reintoarce in funcție, dar aceasta a fost respinsa de Curtea de Apel Cluj.

Breaking - Presedintele PNL Nicolae Ciuca-discutii cu premierul Ciolacu la Palatul Victoria

11:20, 20.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a venit, joi, la Palatul Victoria, pentru o discutie cu premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD. Liderii coalitiei de guvernare, reuniti, miercuri, intr-o sedinta largita, nu au reusit sa se puna de acord cu privire la data organizarii alegerilor prezidentiale, dupa o…

Procurorii Rares Pana, George Cojocaru si Cretu Coca – Marina cer sa fie eliberati din functie, prin pensionare

12:40, 09.06.2024 - Sectia pentru Procurori din CSM va analiza in sedinta din 11 iunie 2024 cererile privind eliberare din functie, prin pensionare formulate de trei procurori. Conform CSM, magistratii in cauza sunt: 1.Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de Pana Rares, procuror in cadrul Parchetului…

Sancțiune maxima pentru Dan Vilceanu dupa agresarea liberalului Florin Roman pe holul Parlamentulu

17:55, 21.05.2024 - Comisia juridica din Camera Deputaților a decis sancționarea maxima a deputatului neafiliat Dan Vilceanu, la solicitarea Biroului Permanent, dupa ce acesta l-a agresat pe deputatul liberal Florin Roman pe holul Parlamentului.

VIDEO Sanctiune maxima pentru Dan Vilceanu, dupa ce l-a batut pe Florin Roman in Parlament

15:36, 21.05.2024 - Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat, marti, la solicitarea Biroului Permanent, o sanctiune maxima pentru deputatul neafiliat Dan Vilceanu, dupa ce l-a batut pe liberalul Florin Roman in plen. Astfel, parlamentarul va avea taiat 50% din salariu timp de 6 luni si diminuarea timpului de vorbire…

CSM a respins cererea de suspendare din functie a judecatoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai

18:25, 24.04.2024 - Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie a judecatoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai, in care Vlad Pascu a ucis cu mașina doi tineri vara trecuta.

CSM face scut in fața judecatoarei din cazul 2 Mai. A fost respinsa cererea de a o suspenda din funcție

18:25, 24.04.2024 - Judecatoarea Ancuța Popoviciu, de la Judecatoria Mangalia, propusa pentru suspendare de Inspecția Judiciara, ramane in funcție, a decis Consiliul Superior al Magistraturii. „Respinge propunerea formulata de Inspecția Judiciara privind suspendarea din funcție a doamnei Popoviciu Ioana Ancuta – judecator…

Ludovic Orban s-a dezlanțuit: 'CCR este Curte de Sclavi' / 'Renate Weber a facut ceva pe Constituție, legi și atribuții' (video)

14:10, 20.04.2024 - Liderul Forța Dreptei, fostul premier liberal Ludovic Orban, a lansat sambata, de pe scena congresului formațiunii, o serie de critici la adresa activitații judecatorilor Curții Constituționale și a Avocatului Poporului, printre alții.


Ce parere ai despre aceasta stire?