Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING Fostul președinte afgan Ashraf Ghani a fugit din Kabul imediat după demisie

Publicat:

Fostul președinte al Afganistanului, , a parasit capitala Kabul spre Tadjikistan, a declarat duminica un inalt oficial al Ministerului Afacerilor Interne, informeaza Reuters.Solicitat pentru comentarii, biroul fostului președinte a spus ca „nu poate spune nimic despre mișcarea lui din motive de securitate”.Un reprezentant al talibanilor, care a intrat duminica mai devreme in capitala Kabul, a declarat ca grupul verifica unde se afla Ghani.

 

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident feroviar in Slovacia! Cinci persoane au murit

22:00, 27.06.2024 - Accidentul feroviar in Slovacia! Cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite. Cinci persoane au murit și alte zeci au fost ranite, dupa ce un tren slovac s-a ciocnit cu un autobuz, au anunțat joi serviciile de urgența, potrivit Reuters. Un tren care calatorea din capitala ceha Praga spre capitala…

Un adolescent de 16 ani s-a ales cu dosar penal, dupa ce a accidentat cu trotineta electrica o fetița de 6 ani. Baiatul a fugit imediat

12:45, 11.06.2024 - Un baiat de 16 ani din Neamț este cercetat penal, dupa ce a lovit cu trotineta electrica o fetița de 6 ani și a fugit de la locul accidentului. Mama copilei a fost cea care a sunat la 112. In urma impactului, fetița a fost ranita și a fost transportata la spital, scrie Agerpres.

Rezerviștii militari vor protesta in Capitala. „Vom solicita guvernanților sa termine jocul de ping pong”

11:30, 05.06.2024 - Pensionarii și rezerviștii militari vor protesta vineri, 7 iunie, in fața Guvernului Romaniei, pentru a se actualiza solda de grad. Acțiunea este organizata de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate și Asociația ROMIL și are loc in urma procesului recent, din 9 mai, din fața Ministerului Apararii…

Donald Trump si-a facut cont de TikTok, platforma pe care a incercat sa o interzica pe cand era presedinte

16:15, 02.06.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, si-a lansat contul de TikTok, platforma de socializare dedicata clipurilor video care este detinuta de compania chineza ByteDance si pe care a incercat sa o interzica pe cand era presedinte, transmite duminica Reuters.

Un incendiu a ucis șase nou-nascuți la o maternitate din capitala Indiei. Proprietarul spitalului a fugit

14:45, 26.05.2024 - Șase nou-nascuți au murit intr-un incendiu izbucnit la un spital de ingrijire a bebelușilor din capitala Indiei, New Delhi, au anunțat duminica autoritațile locale, citate de Reuters. Proprietarul spitalului a fugit.

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Un barbat din Tadjikistan, suspectat ca este membru activ al gruparii Statul Islamic, a fost arestat pe un aeroport din Roma

20:26, 08.04.2024 - Politia italiana a arestat luni un barbat din Tadjikistan cautat pentru infractiuni legate de terorism si suspectat de a fi membru activ al gruparii Statul Islamic, a anuntat politia intr-un comunicat, potrivit agentiilor Reuters si ANSA.


Ce parere ai despre aceasta stire?