Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brazilia INTERZICE importul vaccinului rusesc Sputnik V. Acuzații GRAVE ale medicilor brazilieni

Publicat:

Specialiștii brazilieni susțin ca ar trebui sa fie ridicat un semn de intrebare cu privire la siguranța și integritatea vaccinului rusesc.Autoritațile braziliene au spus ca nu vor permite ca milioane de cetațeni brazilieni sa fie expuși la un ser care nu este in totalitate sigur și au intezis importurile vaccinului rusesc.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan face acuzații grave: Biden și SUA, complice la crime de razboi

18:05, 11.07.2024 - Președintele turc Recep Erdogan a lansat acuzații grave la adresa președintelui Joe Biden și a administrației sale, afirmand ca Statele Unite sunt complice la crime de razboi din cauza susținerii acordate Israelului pentru operațiunea sa militara din Fașia Gaza, relateaza Nexta.ro.

VIDEO Un vlogger celebru face acuzații grave. „M-au deportat pentru ca sunt roman”

05:05, 03.07.2024 - Celebru dupa ce a strabatut intreaga lume și a facut interviuri cu personaje importante, Catalin Stanciulescu a trait o experiența negativa in Belize. Autoritațile nu i-au permis accesul pe teritoriul țarii, deși indeplinea toate condițiile. Acum, el vine cu acuzații grave la adresa acestora.

Radu Mihaiu lanseaza acuzații grave: La Sectorul 2 sacii de voturi au fost taiați

08:01, 13.06.2024 - Radu Mihaiu, primar in funcție la Sectorul 2 al Bucureștiului, din partea USR, susține ca sacii cu voturi de la secția 352 au fost taiați și lipsesc voturi. Este in continuare scandal la sectoarele 1 și 2 la 4 zile dupa alegeri„Sunt la Biroul Electoral de sector.

Noi acuzații grave la adresa lui Florin Salam! „Regele Manelelor” nu ar fi onorat un eveniment pentru care ar fi primit bani: „L-am platit sa-mi cante...”. Ce s-a intamplat in toiul petrecerii / VIDEO

13:20, 07.06.2024 - Au aparut noi acuzații grave la adresa lui Florin Salam! „Regele Manelelor” nu ar fi onorat un eveniment pentru care ar fi primit bani. Iata ce s-a intamplat in toiul petrecerii, dar și ce a transmis un barbat care l-a chemat sa cante la nunta!

Scandal monstru in Italia: Mama uneia din fetele ucise de ape face acuzații grave, autoritațile extind ancheta

22:41, 04.06.2024 - E scandal monstru in Italia, in ancheta privind moartea celor doua romance luate de ape și a tanarului care se afla cu ele și care inca nu a fost gasit inca de echipajele de intervenție. Mama uneia dintre fete face acuzații grave și spune ca tinerii puteau fi salvați.

Sebastian Burduja, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan: Minte ca a scos primaria din faliment!

23:21, 10.05.2024 - "Nicușor Dan e pur și simplu un primar care nu doar ca a dezamagit și nu a livrat, dar e un om care minte. Am demonstrat cu cifre minciuna legata de am scos primaria din faliment. Nu doar ca nu e vorba de asta, a crescut datoria primariei cu jumatate de miliard de lei.  Rareș Bogdan despre sondajele…

Acuzații grave la adresa BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit - raport

06:30, 20.04.2024 - BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit, a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui nou raport care dezvaluie extinderea afacerii sale profitabile cu arme, transmite CNBC, citat de news.ro.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.


Ce parere ai despre aceasta stire?