Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brazilia: Bilanţul deceselor în urma ploilor torenţiale a crescut la 27, iar 43 de persoane sunt date dispărute

Publicat:

Bilantul deceselor in urma alunecarilor de teren provocate de ploile torentiale care au cazut in regiunea de coasta , din statul brazilian , a crescut la 27, iar 43 de persoane sunt date disparute, au anuntat joi autoritatile locale, transmite agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Patru persoane au murit si o alta este data disparuta din cauza ploilor torentiale

22:41, 24.06.2024 - Patru persoane au murit si o alta a fost data disparuta luni, a doua zi dupa o alunecare de teren in China, unde este in vigoare o alerta de ploi torentiale in mai multe regiuni, in special in centrul tarii, a anuntat presa de stat, citata de AFP, potrivit news.ro

Ploile torențiale fac ravagii in sudul Germaniei

08:05, 04.06.2024 - Inundatiile din sudul Germaniei au provocat moartea a cel putin patru persoane, o „catastrofa” considerata „un avertisment al schimbarilor climatice” de cancelarul Olaf Scholz, informeaza AFP. Sudul landurilor Bavaria si Baden-Wurttemberg, situate in sudul Germaniei, se confrunta cu ploi diluviene incepind…

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Zeci de morți si sute de persoane disparute dupa ce ploi torentiale si inundatii au devastat Brazilia

07:40, 05.05.2024 - Cel putin 57 de persoane au murit si alte 373 sunt date disparute dupa ce ploi torentiale si inundatii au afectat, in aceasta saptamana, statul brazilian Rio Grande do Sul, scrie CNN, citat de news.ro.

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Bilantul deceselor in urma inundatiilor din Kenya a urcat la 179; apele au distrus locuinte si drumuri

17:10, 01.05.2024 - Inundatiile si alunecarile de teren de pe teritoriul Kenyei au dus la moartea a 179 de persoane incepand cu luna martie, iar sute de mii au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele, a spus miercuri guvernul, in timp ce alte zeci de persoane si-au pierdut viata in tarile

Arabia Saudita, lovita crunt de vreme rea. Școlile au fost inchise din cauza ploilor torențiale VIDEO

10:16, 30.04.2024 - Vremea rea face ravagii in Arabia Saudita, unde au fost emise atenționari meteo de furtuna și inundații. Avand in vedere condițiile meteorologice nefavorabile, instituțiile de invațamant din mai multe zone au fost inchise, iar elevii au trecut la cursuri online.

Inundații in Afganistan:Bilantul deceselor a urcat la cel putin 50 de persoane

15:10, 16.04.2024 - Inundatiile provocate de ploile torentiale care au cazut in ultimele patru zile in Afganistan au dus la decesul a cel putin 50 de persoane, a anuntat marti Autoritatea pentru managementul dezastrelor din aceasta tara, informeaza DPA, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?