Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brad Pitt a fost lovit în față de un bărbat la premiera filmului „Maleficent”

Publicat:

Actorul american a fost lovit în fața de un barbat la premiera de la Hollywood a filmului "Maleficent", în care rolul principal este jucat de soția sa, .

Incidentul s-a produs în timp ce actorul semna autografe. Un barbat a sarit gardul de protecție și l-a lovit pe Pitt în fața, au declarat polițiștii din .

Actorul nu a fost ranit grav, iar autoritatile l-au imobilizat rapid pe barbat, care a fost arestat pentru vatamare corporala si a ramas în custodia politiei în noaptea de miercuri spre joi. Motivele pentru…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel de-al treilea sezon al serialului ''The Bear'' a avut premiera la Los Angeles

11:25, 27.06.2024 - Actorii si creatorii serialului FX ''The Bear'', recompensat cu 10 trofee Emmy, au celebrat cu entuziasm marti seara premiera celui de-al treilea sezon la cinematograful El Capitan Theatre din Hollywood, potrivit Reuters.

(galerie foto) Angelina Jolie implinește 49 de ani: Iata cateva detalii mai puțin cunoscute despre celebra actrița

13:10, 04.06.2024 - Angelina Jolie a fost o prezența constanta ​​pe scena de la Hollywood de zeci de ani. Deși aproape toata lumea știe despre cariera ei de succes, cu roluri impecabile in filme precum Tomb Raider, Maleficent sau Eternals, mai sunt multe lucruri de aflat despre marea stea a cinematografiei. Anul acesta,…

VIDEO Telenovela 'Bennifer' și alimenteaza speculațiile. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas

02:45, 22.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

Cuplul „Bennifer" adancește zvonurile despre divorț. Jennifer Lopez, fara Ben Aflleck la premiera filmului Atlas, noua producție Netflix

11:30, 21.05.2024 - Speculatiile privind separarea dintre Ben Affleck si Jennifer Lopez continua peste Ocean, scrie News.ro. Luni seara, artista de origine portoricana a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, in Los Angeles. Ea nu a fost insotita de Afflleck, dar purta verigheta.

VIDEO: Barbat, la un pas sa fie lovit de o șoferița, pe o trecere de pietoni, la Alba Iulia. Incidentul, surprins cu o camera de bord

20:20, 15.05.2024 - VIDEO: Barbat, la un pas sa fie lovit de o șoferița, pe o trecere de pietoni, la Alba Iulia. Incidentul, surprins cu o camera de bord Barbat, la un pas sa fie lovit de o șoferița, pe o trecere de pietoni, la Alba Iulia. Incidentul, surprins cu o camera de bord Un incident in trafic, petrecut miercuri…

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.


Ce parere ai despre aceasta stire?