Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boxerul Floyd Mayweather, ţinta unui atac mafiot în Atlanta. Bodyguardul său a fost împușcat

Publicat:

Multiplu campion mondial la box profesionist, Floyd Mayweather (41 de ani), revenit in circuitul boxului profesionist dupa o absenta de doi ani, a fost implicat intr-un incident petrecut luni dimineata in Atlanta, in imediata vecinatate a . Mai multe focuri de arma au fost trase in automobilul in care se afla pugilistul American, autoritatile neexcluzand ipoteza ca Floyd Mayweather sa fi fost tinta unui atac mafiot.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Abia acum s-a aflat: cine e individul impușcat in stil mafiot in Kiev? E opozantul unui lider dur

09:20, 19.06.2024 - Abia acum s-a aflat: cine e individul impușcat in stil mafiot in Kiev? E opozantul unui lider durAydos Sadykoy, un critic popular al președintelui din Kazahstan, Kassym-Jomart Tokayev, se afla in prezent la spital in stare grava, dupa ce a fost impușcat in Kiev. Soția sa, Natalia, il acuza pe președintele…

Atac in stil mafiot in Teleorman: polițist, ținta unei razbunari. Incredibil ce a fost in stare sa-i faca un șofer teribilist

07:36, 12.06.2024 - Totul a inceput in luna martie a acestui an, cand agentul l-a oprit in trafic, la un control de rutina, pe individ. Ulterior, talonul șoferului a fost reținut. A doua zi dupa eveniment, polițistul, dar și familia acestuia au primit amenințari pe telefon de la mai multe persoane. Șofer luat la pumni…

VIDEO Lucrurile o iau razna in SUA: Se trage in plina strada din senin și din motive incredibile

07:15, 12.06.2024 - Un barbat in varsta de 34 de ani, cu un cazier judiciar extins, a impuscat si ranit marti trei persoane intr-o populara zona de alimentatie publica din centrul orasului Atlanta din SUA, inainte de a fi impuscat de un ofiter de politie si luat in custodie, au declarat autoritatile, transmite CNN, informeaza…

Actor american, impușcat mortal de un hoț de mașini

17:10, 27.05.2024 - Actorul american Johnny Wactor a fost impușcat in timpul unei tentative de furt. Actorul a surprins trei hoți care incercau sa fure o piesa a mașinii sale. El a murit la spital, potrivit mediafax.Incidentul a avut loc sambata, dar familia a confirmat decesul luni, potrivit BBC.

Tragedie cumplita: și-a impușcat fiul de 6 luni, apoi a incercat sa se sinucida – VIDEO

11:05, 20.05.2024 - O fapta infioratoare a ingrozit o comunitate intreaga. Un barbat și-a rapit fosta iubita și pe copilul lor de doar șase luni, apoi a deschis focul asupra micuțului. Ulterior, agresorul a incercat sa iși puna capat zilelor intr-un mod cumplit.

Prima declarație a atentatorului care l-a impușcat pe premierul slovac Robert Fico | FOTO-VIDEO

22:15, 15.05.2024 - Pe rețelele de socializare circula o inregistrare video in care scriitorul Juraj Cintula, cel care l-a impușcat, miercuri, pe prim-ministrul slovac Robert Fico marturiseste care a fost motivul care l-a determinat sa il asasineze pe seful guvernului.

Povestea Anei Cumpanaș, femeia care l-a tradat pe faimosul mafiot american John Dillinger, subiect de film VIDEO

18:35, 30.04.2024 - Intelegerea a fost pusa in practica pe data de 22 iulie 1934, cand, in fata cinematografului Biograpf, din Chicago, este ucis de politie John Dillinger. Ana Cumpanas s-a oferit sa se imbrace in rosu pentru a fi vazuta mai usor de agentii FBI.

Tinta noului atac al Rusiei: infrastructura orasului Dnipro. Volodimir Zelenski face apel la Congresul american

08:30, 29.03.2024 - Vineri dimineata, Serhii Lisak, guvernator al regiunii Dnipropetrovsk, a informat ca fortele ruse au lansat un atac sustinut asupra infrastructurii din districtul Kamianske, in apropierea orasului Dnipro.


Ce parere ai despre aceasta stire?