Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Botoşani: Un copil de un an a murit după ce a fost lovit de maşina condusă de tatăl lui

Publicat:
Botoşani: Un copil de un an a murit după ce a fost lovit de maşina condusă de tatăl lui

Un copil de un an a murit, joi, dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Inspectoratului de , . Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc in curtea unei locuinte din comuna Vorniceni, in timpul unei manevre de mers inapoi pe care o efectua tatal copilului. In acest caz a fost intocmit un doar penal pentru ucidere din culpa. (AGERPRES/FOTO radioiasi.ro – imagine ilustrativa)

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol si foto: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil de un an lovit mortal de mașina condusa de tatal sau

21:45, 27.06.2024 - Tragedie in Botoșani: Un copil de un an a fost lovit mortal de mașina condusa de tatal sau. S-a intamplat joi in comuna Vorniceni, județul Botoșani, unde un copil de doar un an a murit dupa ce a fost lovit de mașina condusa de tatal sau. Accidentul s-a petrecut in curtea locuinței familiei, in timpul…

Tragedie intr-o familie din Botoșani! Un copil in varsta de un an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau

20:36, 27.06.2024 - Tragedie intr-o familie din Botoșani! Un copil in varsta de un an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau. Accidentul a avut loc in curtea unei locuinte din comuna Vorniceni.

Drama la Vorniceni: Un copil de un an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau

20:35, 27.06.2024 - Drama la Vorniceni: Un copil de un an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau Un copil de un an a murit, joi, dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu. Potrivit…

Tragedie in Botoșani: Un copil de un an a fost lovit mortal de mașina condusa de tatal sau

20:15, 27.06.2024 - Potrivit declarațiilor oferite presei de Delia Nenișcu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, tatal copilului efectua o manevra de mers inapoi cand s-a produs tragicul incident. In acest caz a fost intocmit un doar penal pentru ucidere din culpa.

Accident tragic la Botosani: Botosani: Un copil de un an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal lui

20:06, 27.06.2024 - Un copil de un an a murit, joi, dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu.Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc in curtea unei locuinte din comuna Vorniceni, in timpul unei…

Un copil in varsta de 1 an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa chiar de tatal lui

20:00, 27.06.2024 - Un copil de un an a murit, joi, dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu.

Caz tragic: un copil de un an a murit dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau

19:55, 27.06.2024 - Un copil de un an a murit, joi, dupa ce a fost lovit de masina condusa de tatal sau, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu.

Doi tineri au murit dupa ce mașina in care se aflau a lovit un autoturism staționat și un stalp

10:25, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.


Ce parere ai despre aceasta stire?