Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boris Becker este PENTRU ajustarea calendarului competiţional

Publicat:

Fostul jucator de tenis german a afirmat ca organismele de conducere din tenisul mondial ar trebui sa utilizeze timpul liber aparut pe fondul suspendarii competitiilor in contextul pandemiei de coronavirus pentru a rezolva ''nesincronizarile'' din calendarul competitional si pentru a-si ''alinia'' interesele, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Becker s-a declarat un sustinator al ideii lansate de elvetianul , care ar dori o fuziune intre organizatiile ATP si WTA, fiind de parere ca in aceasta perioada ar trebui sa aiba loc discutii in acest sens.

''As dori…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consilierul lui Zelenski, raspuns pentru echipa lui Trump: 'Orice plan de pace pentru Ucraina ar trebui sa fie corect și bazat pe dreptul internațional'

17:45, 25.06.2024 - Ucraina susține ca orice plan de incheiere a razboiului cu Rusia ar trebui sa se bazeze pe dreptul internațional, iar pacea ar trebui sa fie corecta, a declarat marți consilierul prezidențial ucrainean Mykhailo Podolyak, citat de Reuters, informeaza Mediafax.

Papa Francisc: Preoții ar trebui sa țina predici de maximum opt minute pentru a menține atenția enoriașilor

15:16, 12.06.2024 - Preotii ar trebui sa tina predici scurte si sa vorbeasca maximum opt minute pentru a nu ii face pe membrii congregatiilor lor sa atipeasca, a declarat miercuri papa Francisc, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ora la care ar trebui sa inceapa elevii cursurile. Un medic pediatru spune adevarul

16:50, 04.06.2024 - Recomandarile medicului pediatru in privința inceperii cursurilorMedicul pediatru Celia Levavasseur a subliniat importanța ajustarii programului școlar in funcție de varsta elevilor pentru a se potrivi mai bine cu ritmul lor biologic și nevoile de somn. Aceasta recomanda ca ora de incepere a cursurilor…

Giorgia Meloni: Parlamentul European ar trebui sa se inspire din modelul italian de guvernare

23:15, 01.06.2024 - Urmatorul Parlament European ar trebui sa copieze actualul model italian de guvernare, reunind toate partidele de la dreapta spectrului politic pentru a guverna impreuna, a afirmat sambata premierul Italiei, Giorgia Meloni, potrivit Reuters.

Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, susține ministrul polonez de externe

13:40, 28.05.2024 - Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, a declarat ministrul de externe Radoslaw Sikorski intr-un interviu aparut marti in mai multe publicatii europene, fara a preciza insa ce rol ar putea avea aceste trupe, transmite Reuters.

Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, sustine un diplomat rus

11:26, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

FMI avertizeaza: Italia si Franta trebuie sa reduca cheltuielile mai rapid

13:10, 22.04.2024 - Italia si Franta ar trebui sa reduca cheltuielile mai repede decat intentioneaza in prezent, pentru a tine datoriile publice sub control, in timp ce Germania ar trebui sa aloce fonduri mai mari pentru a-si relansa cresterea economica, potrivit Fondului Monetar International, transmite Reuters, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?