Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bombardamente în Irak. Aviația franceză a bombardat obiective ale Stat Islamic

Publicat:

Aviația franceza a bombardat in noaptea de miercuri spre joi un centru de telecomunicații aparținand gruparii teroriste in apropiere de Mosul (nordul Irakului), a anunțat joi ministrul apararii francez, Jena-Yves Le Drian, transmite AFP.

'Am lovit in aceasta noapte in apropierea (orașului) Mosul un centru de telecomunicații al Daesh, un centru de propaganda', a declarat Le Drian la postul BFMTV.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prizonieri cu legaturi cu ISIS au luat ostatici paznici intr-un centru de detentie din Rusia

13:05, 16.06.2024 - Sase detinuti, unii cu legaturi cu Statul Islamic, au luat ostatici gardieni intr-un centru de detentie preventiva din regiunea de sud a Rusiei Rostov si au cerut libera trecere in negocierile cu autoritatile, a informat duminica presa rusa, scrie news.ro .

Detinuti care sustin Statul Islamic au luat ostatici intr-un centru pentru arest preventiv din Rusia

11:55, 16.06.2024 - Mai multi detinuti dintr-un centru de arest preventiv din Rostov, in sudul Rusiei, au luat ostatici doi angajati, a anuntat duminica Serviciul Penitenciar Federal intr-un mesaj preluat de Reuters din aplicatia Telegram.

Mai mulți susținatori ISIS au luat ostatici intr-un centru de detenție din Rusia

11:45, 16.06.2024 - Sase detinuti, unii cu legaturi cu Statul Islamic, au luat ostatici gardieni intr-un centru de detentie preventiva din regiunea de sud a Rusiei Rostov si au cerut libera trecere in negocierile cu autoritatile, a informat duminica presa rusa, citata de Reuters.

Rusia anunța ca a ocupat alte doua sate și ca a bombardat obiective militare si energetice din Ucraina

18:30, 08.05.2024 - Armata rusa a anunțat miercuri ca a ocupat alte doua sate ucrainene și ca a lansat o noua salva de drone si rachete in cursul noptii asupra unor tinte militare si sistemului energetic ucrainean "ca raspuns" la atacurile Kievului asupra unor infrastructuri energetice rusesti.

Cazinoul din Constanța revine la viața: Un centru cultural emblematic pentru oraș

19:05, 30.04.2024 - Primarul Constanței, Vergil Chițac, a adus vești imbucuratoare in legatura cu proiectul de reabilitare a Cazinoului din Constanța. Dupa o perioada de intarzieri și obstacole, lucrarile sunt in grafic pentru finalizare pana la sfarșitul acestui an. Chițac a explicat ca proiectul a intampinat diverse…

Cea mai mare tranzație logistica din Romania! Olandezii de la CTP cumpara un centru Globalworth

17:25, 24.04.2024 - Dezvoltatorul imobiliar CTP a batut palma cu Globalworth pentru un centru logistic de langa Targu Mureș. Este cea mai mare tranzacție din istoria Romaniei, pe segmentul logistic. Vedeți in randurile de mai jos pentru ce suma va avea loc tranzacția. Așadar, cea mai mare tranzație logistica din Romania…

Un minor a fugit din nou dintr-un centru de plasament din Caracal

10:10, 18.04.2024 - Un minor de 16 ani a fugit din nou dintr-un centru de plasament din Caracal, dupa ce pe 14 martie a plecat din nou și a fost gasit. Aseara, polițiștii din Caracal au fost sesizați ca minorul Alexandru Ionuț Mustața a plecat voluntar de la CSRC Sfantul Nicolae, din Caracal. Acesta nu a mai revenit. Semnalmente:…

Vesti bune pe linia sanatatii. Primarul Cristian Gentea: „Vor fi construite doua noi dispensare in Pitesti!”

12:50, 11.04.2024 - Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatații, 7 aprilie, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a venit cu mai multe vești bune pentru cetațeni. Vor fi construite doua dispensare, 80 de apartamente pentru medici, un Centru de Zi și un Spital Municipal.Primaria Pitești a finalizat și a depus la CNI documentația…


Ce parere ai despre aceasta stire?