Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bombă de aruncător, descoperită pe un teren viran de la marginea municipiul Giurgiu

Publicat:

O bomba de aruncator de calibrul 120 mm a fost descoperita pe un teren viran de la marginea municipiul Giurgiu, a anuntat, miercuri, Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta, potrivit Agerpres.Potrivit sursei citate, un barbat care se afla, marti, la vanatoare a observat obiectul, si-a dat seama ca este vorba despre munitie neexplodata si a cerut sprijinul autoritatilor.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pompieri au actionat cu sapte autospeciale pentru stingerea incendiului, la doua case cuprinse de flacari

10:20, 25.06.2024 - Doua case si mai multe anexe au ars, in seara zilei de luni, in localitatea Darasti-Vlasca, din cauza unui foc in aer liber lasat nesupravegheat, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu.Pentru stingerea incendiului, care s-a extins pe o suprafata de 2.

Incendiu urmat de explozia unor butelii la o anexa de gospodarie

20:55, 07.06.2024 - Un incendiu izbucnit, vineri, la un depozit de furaje dintr-o gospodarie din localitatea Roata de Jos a fost urmat de explozia a doua butelii, interventia pompierilor stopand extinderea flacarilor la o casa din incinta si una a vecinilor, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu.

Iasi: Bomba ruseasca din Al Doilea Razboi Mondial, descoperita pe santierul viitorului Spital Regional de Urgenta

16:30, 06.06.2024 - Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi au fost solicitati sa intervina pe santierul unde urmeaza sa fie construit Spitalul Regional de Urgenta, dupa ce in timpul excavarii pamantului a fost gasita o bomba de provenienta ruseasca, ramasa neexplodata din cel de-Al Doilea Razboi…

Incendiu la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii

14:15, 26.05.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța un incendiu izbucnit la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii. Pompierii sunt deja la fața... The post Incendiu la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doua autobuze au fost distruse de un incendiu, in municipiul resedinta

10:16, 23.05.2024 - Doua autobuze parcate pe o strada din municipiul Bacau au fost distruse de un incendiu care a izbucnit miercuri seara, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), potrivit Agerpres.

Accident in giratoriul de la McDonald’s și altul pe pasajul de pe Independenței

09:51, 16.05.2024 - Un accident rutier a avut loc, in aceasta dimineața, in giratoriul de pe Calea București, de la McDonald’s,. Traficul este ingreunat in zona. In accident au fost implicate patru mașini. La fașa locului intervine un echipaj SMURD și unul de descarcerare, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgența…

O casa din municipiul Satu Mare a ars in a doua zi de Paște

12:51, 07.05.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat, in data de 06.05.2024, in jurul orei 22:00, sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul acoperișului a unei case de locuit din municipiul Satu Mare, str. Careiului. La fața locului s-au deplasat…


Ce parere ai despre aceasta stire?