Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boicot al timisorenilor impotriva Innei. Acestia s-au revoltat din cauza sumei cu care urma sa fie platita artista

Publicat:

Edilii au scazut tariful, spre mirarea timisorenilor, de la 20.000 la 15.000 de euro. Protstele au fost pe Facebook

Vestea ca Inna va concerta la , de pe data de 3 august, nu a reprezentat un motiv de bucurie pentru o parte dintre locuitorii acestui oras. Motivul? Tariful prea mare pe care artista de talie internationala l-a cerut pentru a canta timp de o ora.

Inna ar fi trebuit sa primeasca 20.000 de euro din bani publici pentru 60 de minute de cantat, potrivit presei locale. Nemultumiti de suma mare pe care ar fi trebui sa o primeasca, timisorenii nu au stat cu…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA instituie noi sancțiuni impotriva Iranului din cauza escaladarilor nucleare

21:55, 27.06.2024 - Statele Unite au emis noi sancțiuni impotriva Iranului ca raspuns la “escaladarile nucleare continue”, a declarat secretarul de stat american Antony Blinken, scrie Reuters. In ultima luna, Iranul a anunțat masuri prin care iși extind programul nuclear in moduri care nu au niciun scop pașnic credibil.…

Motivul real pentru care Leonard Doroftei a parasit Romania acum cinci ani. Calvarul prin care a trecut: „Totul era impotriva mea”

17:16, 17.06.2024 - Leonard Doroftei a dezvaluit recent calvarul prin care a trecut in perioada in care locuia in Romania și ce l-a determinat sa plece definitiv din țara. Iata declarațiile cu care a surprins pe toata lumea!

Motivul real pentru care Leonard Doroftei a parasit Romania in urma cu 5 ani. Prin ce calvar a trecut: „Totul era impotriva mea”

17:11, 17.06.2024 - Leonard Doroftei a dezvaluit recent calvarul prin care a trecut in perioada in care locuia in Romania și ce l-a facut sa plece definitiv din țara. Iata declarațiile cu care a surprins pe mulți!

Homofobii protesteaza impotriva LGBTQ+ din Cluj! Membrii comunitații sunt speriați: „Acum imi fac griji ca pot pați ceva” - FOTO

12:10, 14.06.2024 - A mai ramas doar o zi pana la pride-ul comunitații LGBTQ+, parada prin care membrii comunitații iși vor cere drepturile. Motivul pentru care se organizeaza astfel de parade este pentru a comemora lupta pentru drepturi ale comunitații și pentru a afirma mandria in cultura LGBTQ+. In mod obișnuit, paradele…

Volvo: toate exemplarele EX30, rechemate din cauza unei probleme cu afișarea vitezometrului

10:40, 11.06.2024 - Constructorul suedez tocmai a anunțat o campanie majora de rechemare pentru crossover-ul sau electric EX30. Campania vizeaza toate exemplarele vandute pana acum, mai exact, 71.956 de vehicule. Motivul declanșarii acestui recall este atribuit unei probleme cu afișarea incorecta a vitezometrului pe ecranul…

Comuna din Gorj, fara energie electrica timp de opt ore din cauza grindinei VIDEO

18:26, 13.05.2024 - O comuna din județul Gorj a ramas fara energie electrica timp de opt ore, in urma unei grindine puternice. Edilii au evaluat pagubele, sperand ca gospodariile și culturile sa nu fi fost afectate de caderea pietricelelor de gheața.

Situație neașteptata in Targu-Jiu! O mașina a ramas blocata in service din cauza lucrarilor de pe strada | VIDEO

14:40, 23.04.2024 - Revoltat, patronul unui service din Targiu-Jiu a postat in mediul online imagini cu lucrarile de reabilitate a trotuarului din facea afacerii sale. Acesta susține ca din acest motiv, clienții nu pot ajunge la ei.

PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

09:00, 11.04.2024 - Paris Saint Germain și Barcelona au oferit un spectacol pe Parc des Princes (2-3) in prima manșa a sferturilor UEFA Champions League. Cele doua formații au refuzat totuși sa vina la interviurile de dupa finalul jocului, motivul fiind o gluma cu tenta rasista.


Ce parere ai despre aceasta stire?