Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogăţia uriaşă din adâncurile Munţilor Metaliferi. Cât aur, argint şi cupru pot fi extrase în următorii ani

Publicat:

O cantitate impresionanta de aur ar putea fi extrasa in urmatorii circa 20 de ani din zacamintele aflate in , in judetul Hunedoara, pentru care exista licente de exploatare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sanctuarul subteran, plin cu aur, din Germisara. Controversele unei descoperiri epocale VIDEO

05:05, 25.06.2024 - Stațiunea Geoagiu Bai din Hunedoara se numara printre cele mai vechi bai termale inființate pe teritoriul Romaniei. O descoperire intamplatoare care a avut loc aici a schimbat complet percepția istoricilor asupra așezarii din Munții Metaliferi.

Biserica trasnita, cel mai cautat loc de belvedere din Metaliferi. Povestea ruinei din Sacaramb VIDEO

23:25, 20.05.2024 - Locul care infațișeaza una dintre cele mai spectaculoase panorame din Romania se afla in satul Sacaramb din Hunedoara, o așezare miniera din Munții Metaliferi faimoasa in trecut pentru bogațiile sale in metale prețioase.

El Dorado romanesc, inghițit de Padurea de Argint. Soarta romanului care a gasit aurul din Sacaramb VIDEO

23:05, 09.05.2024 - In satul Sacaramb din Hunedoara, un loc legendar unde minele de aur au fost deschise in secolul al XVIII-lea, Padurea de Argint a acoperit treptat ramașițele lasate de oameni in goana dupa metale prețioase.

Povestea temutei bande de talhari din Romania anilor '30. Cum au fost prinși haiducii pe drumul aurului

07:26, 06.05.2024 - Unul dintre cele mai faimoase jafuri armate din anii interbelici a avut loc in Hunedoara, unde o banda de talhari inarmați a atacat mașina care transporta valori a unei banci, pe „drumul aurului” din Munții Metaliferi

Coranda, muntele mutat in goana dupa aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai gasit in Europa“ VIDEO

22:50, 15.04.2024 - De doua decenii, una dintre cele mai mari cariere miniere din Munții Metaliferi a ramas aproape pustie. In anii '80, un munte a fost sfaramat pentru a face loc proiectului minier de la Certej (Hunedoara).

Zodiile care atrag bogația in urmatorii 5 ani. Vin bani mulți pentru acești nativi, au spor in tot ceea ce fac

09:15, 15.04.2024 - Astrologii au dezvaluit care sunt zodiile care vor atrage bani in viețile lor in urmatorii cinci ani. Nativii nascuți in aceste semne ale zodiacului vor avea oportunitatea de a atinge independența financiara și de a-și mari veniturile așa cum și-au stabilit. Te numeri și tu printre norocoși? Horoscop…

Taramul viperelor cu corn din Munții Metaliferi. Șerpii veninoși strajuiesc o comoara a naturii VIDEO

22:05, 08.04.2024 - Un grup de exploratori ai naturii din Munții Metaliferi a avut parte de o intalnire neobișnuita intr-o rezervație din Hunedoara. O vipera cu corn le-a aparut in cale drumeților și s-a lasat fotografiata.

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.


Ce parere ai despre aceasta stire?