Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boboteaza vine cu temperaturi de primăvară. După Sfântul Ion, vremea schimbă foaia

Publicat:

Anul acesta, Boboteaza nu vine cu ger, ci mai curând cu vreme de primavara, la fel cum a fost și de Craciun. Iar maximele vor ramâne ridicate pâna pe la mijlocul saptamânii viitoare.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba radical: ANM anunța temperaturi mai mari decat cele normale pentru prima parte a verii

19:40, 11.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca vara va incepe cu temperaturi mai mari decat cele normale in special in partea sudica și sud-estica a țarii. Nu va ploua decat in unele regiuni in iunie și in prima parte a lunii iulie.

Vremea se schimba din nou: Vom avea parte de temperaturi sub normalul perioadei, dar și de ploi in mai multe zone din țara

22:05, 11.05.2024 - Vremea se va schimba zilele urmatoare, cand vom avea temperaturi sub normalul perioadei, dar și ploi insoțite de descarcari electrice in mai multe zone din țara. Care sunt zonele vizate și de cand se incalzește aflam de la meteorologul ANM, Iris Raducanu.

Vremea schimba foaia! De la temperaturi de primavara, trecem la cele de iarna. Zonele in care vine frigul prima oara

17:05, 11.05.2024 - Vremea schimba iar foaia! Sambata, 11 mai, vremea a fost calda și frumoasa, iar temperaturile au aratat chiar și 26 de grade in termometre. De duminica, 12 mai, vremea se va raci brusc. Zonele in care se va instala frigul prima oara! Vremea se strica din nou Conform informațiilor furnizate de ANM, se…

O zi de primavara perfecta: Meteorologii prognozeaza soare și temperaturi placute, dar cu innorari spre seara

07:15, 11.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista o posibilitate redusa de precipitații, fara așteptari de ploi semnificative.

Vremea schimba foaia in urmatoarele ore. ANM a emis cod galben, și Capitala e vizata

11:35, 04.05.2024 - Se schimba vremea in Romania! Deși speram sa avem vreme buna de Paște și in noaptea de Inviere, se pare ca meteorologii nu au tocmai vești bune in acest sens. Specialiștii ANM au emis un cod galben de vreme rea, valabil chiar și in București. Vant puternic in seara de Inviere Astazi, Administrația Naționala…

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Vremea se schimba radical si va ninge. Unde se va dezlanțui natura

12:05, 15.04.2024 - Spaniolii se bucura in prezent de temperaturi ridicate și vreme caniculara, insa meteorologii avertizeaza ca vremea se va schimba radical in zilele urmataore. In Spania, in prezent, termometrele au aratat pina la 32 de grade Celsius in mai multe orase, depasind cu peste 7 grade media pentru aceasta…

Alerta ANM! Se schimba vremea in Romania! Urmeaza temperaturi de -1 grad Celsius: ”Precipitațiile se vor extinde...”

15:10, 10.04.2024 - Vești noi pentru romani! Dupa doua saptamani cu temperaturi de vara im toata țara, vremea se schimba radical in Romania! Urmeaza frig, ploi și inclusiv valori de -1 grad in temometre! Iata care sunt zonele cu cele mai mici temperaturi și de cand se schimba vremea!


Ce parere ai despre aceasta stire?