Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boala cumplită de care suferă Danny, fiul lui Florin Salam. Este afecțiunea care a răpus-o pe Fănica, la numai 27 de ani!

Publicat:

Drama reala in familia lui ! Dupa ce Fanica, fosta soție a manelistului, a fost rapusa de o boala perfida, acum și fiul acestuia sufera de aceeași afecțiune. Baiatul are numai 17 ani, dar a trecut deja prin numeroase tratamente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

1 din 10 femei sufera de o boala care le poate afecta fertilitatea „Este o afecțiune complexa, cronica și progresiva"

13:36, 27.06.2024 - Una din zece femei din lume sufera de endometrioza, și majoritatea nici nu știu acest lucru. Afecțiunea este cronica și aduce de la sine și dureri insuportabile, insp puține femei știu despre existența ei.

Gena Rowlands, o legenda a Hollywood-ului, sufera de Alzheimer: Actrita a interpretat un personaj cu aceeasi boala in The Notebook

09:30, 26.06.2024 - O adevarata legenda a cinematografiei americane, actrita Gena Rowlands, in varsta de 94 de ani, sufera de boala Alzheimer, a anuntat fiul ei, regizorul Nick Cassavetes, intr-un interviu acordat Entertainment Weekly, scrie observatornews.ro .

Celine Dion, despre lupta cu boala ingrozitoare de care sufera: „Abia puteam sa merg și imi lipsea foarte mult sa traiesc”

17:30, 11.06.2024 - Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu emoționant pentru People ca fiii sunt cei care i-au fost alaturi in momentele cele mai dificile și au ajutat-o sa fie puternica și sa lupte impotriva bolii autoimune de care artista sufera.

Un copil de 14 ani din Cluj sufera de o tumoare care se reface indiferent de cate ori este operata. Familia cere ajutor, tratamentul e extrem de costisitor

15:01, 11.06.2024 - O familie din Cluj are nevoie urgenta de 15.000 de euro pentru a-și putea trata copilul de doar 14 ani care sufera de o tumoare. Indiferent de cat ori este operata, maladia continua sa reapara. Baiatul se lupta inca de la 8 ani cu dureri masive, atunci cand i s-a descoperit prima tumoare, care se…

Incredibil! O femeie era considerata mereu beata fara sa consume pic alcool / Boala misterioasa de care sufera

06:30, 04.06.2024 - Incredibil! O femeie era considerata mereu beata fara sa consume pic alcool / Boala misterioasa de care sufera!O femeie considerata beata de mai multe ori a fost diagnosticata cu o boala rara.

Aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala

08:50, 17.05.2024 - La nivel global, se estimeaza ca aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala, jumatate dintre acestia nu sunt constienti de faptul ca o au si mai putin de 20% sunt controlati, potrivit  www.sant.ro . Ziua mondiala de lupta impotriva hipertensiunii arteriale este marcata la 17…

Cum a aflat Iulia Albu ca fostul sot sufera de o boala cumplita. Mihai Albu, primele declaratii: „A fost iubita mea, m-a sprijnit in totalitate”

18:05, 10.05.2024 - Mihai Albu trece prin momente dificile, insa s-a putut bucura de sprijinul celor mai importante persoane din viața sa. Celebrul designer a facut primele declarații despre lupta grea pe care o duce și a facut și o marturisire neașteptata legata de fosta sa soție. Cum a aflat Iulia Albu ca fostul soț…

Alegerile de duminica i-au aratat presedintelui Erdogan de ce anume sufera partidul sau: „Boala arogantei”

20:50, 03.04.2024 - Dupa esecul inregistrat la alegerile locale de duminica, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a reprosat colegilor din Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP) ca s-au indepartat de oamenii de rand.


Ce parere ai despre aceasta stire?