Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bloggerul adevarul.ro, Alex Dumitriu, explică evenimentul de astăzi din Celiabinsk, Rusia

Publicat:

Spuneam in articolul precedent ca avem nevoie de investitii in observatoare care sa se ocupe de monitorizarea asteroizilor care pot pune in pericol viata pe planeta noastra. Ei bine, azi tocmai am primit un avertisment care ar trebui sa ne puna pe ganduri. Despre ce e vorba?

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a interzis 81 de publicații media europene, printre care trei din Romania. SUA: se teme ca populația va auzi „adevarul”

08:55, 26.06.2024 - Rusia a blocat accesul pe teritoriul sau pentru 81 de publicații media europene, printre care trei sunt din Romania. SUA spun ca Rusia a facut acest lucru de teama ca populatia sa va auzi „adevarul".

Cum poate fi ingenuncheata Rusia. Politologul Cristian Pirvulescu explica in ce condiții și cand se poate ajunge la pace

06:50, 18.06.2024 - Razboiul din Ucraina a intrat in al treilea an, iar pacea nu pare deloc aproape, chiar și dupa Summitul din Elveția. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, Cristian Pirvulescu explica cand și in ce condiții am putea avea pace.

Asul din maneca Occidentului pentru negocierile cu Rusia. Un expert roman in studii de securitate explica detaliile planului

07:50, 15.06.2024 - Rusia conduce ostilitațile pe front, dar este departe de situația in care ar putea obliga Kievul sa negocieze in termenii lui Putin. Expertul in studii de securitate Silviu Nate explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, care e asul din maneca Occidentului atunci cand se va ajunge la negocieri.

Cum poate Romania sa obțina fonduri uriașe fara a majora taxele? Un expert explica: 'Ne-am permite tot ce avem nevoie'

04:26, 30.05.2024 - Romania nu reușește sa controleze cheltuielile, iar deficitul bugetar continua sa creasca alarmant de la o luna la alta. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, analistul economic Adrian Negrescu explica soluțiile pentru rezolvarea acestei probleme, fara a recurge la majorarea taxelor și impozitelor.

Cum a ratat de fapt Occidentul șansa de a ajuta cu adevarat Ucraina. Generalul roman decorat de SUA explica un adevar incomod

22:26, 16.05.2024 - Generalul (r) Dan Grecu avertizeaza ca aliații nu reușesc sa ajunga la un numitor comun și sa adopte un plan unitar cu privire la victoria Ucrainei in razboiul cu Rusia. De aici și o anumita ineficiența a sprijinului acordat Kievului, mai ales ca, explica generalul, Occidentul a ratat startul.

Primul general roman format la Harvard raspunde unei intrebari presante. Ce șanse mai are Ucraina sa invinga Rusia EXCLUSIV

06:21, 08.05.2024 - Ucraina se afla intr-o situație dificila in fața unui inamic care are, aparent, resurse nelimitate. Generalul (r) Alexandru Grumaz explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, la ce ne-am putea aștepta in perioada urmatoare.

Cum vrea Rusia sa destabilizeze Republica Moldova. Noua etapa a razboiul hibrid ANALIZA

18:05, 04.05.2024 - Rusia a intensificat razboiul hibrid in Republica Moldova, schimband narativele agresiunii odata cu anunțul Chișinaului privind organizarea in toamna acestui an a referendumului pe tema aderarii la UE și a scrutinului prezidențial, susțin analiștii consultați de ,,Adevarul”.

Putin știe adevarul din spatele arestarii omului de casa a lui Șoigu! Mita este paravan

07:50, 25.04.2024 - Rusia s-a cutremurat zilele trecute, dupa ce s-a aflat ca ministrul adjunct al Apararii a fost arestat pentru luare de mita. In plin conflict armat in Ucraina, vestea ca adjunctul ministrului Serchei Șoigu ar fi luat mita i-a pus pe ganduri pe ruși. Vladimir Putin, cel care a ordonat arestarea adjunctului…


Ce parere ai despre aceasta stire?