Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BLOCURILE REABILITATE TERMIC sunt o BOMBĂ CU CEAS pentru sănătate. PERICOLUL INCREDIBIL la care sunt expuşi românii, IGNORAT sau ASCUNS de autorităţi?

Publicat:

Blocurile reabilitate termic Blocurile reabilitate termic sunt o bomba pentru sanatate.

Conform digi24.ro, cine locuieste într-un bloc reabilitat termic este expus la un pericol imens, din cauza ca eficientizarea energetica a locuintelor creste continutul de radon si alte gaze care sunt periculoase pentru sanatate.

Specialistii în constructii spun ca aceasta situatie este posibila din cauza modului în care sunt reabilitate cladirile. De asemenea, sunt foarte importante si materialele folosite.

Principala problema este legata de polistiren, care are…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pearl Jam anuleaza mai multe date din turneu din cauza problemelor de sanatate

09:55, 02.07.2024 - Trupa rock Pearl Jam a anulat mai multe date din turneul european din cauza imbolnavirilor din cadrul trupei, potrivit BBC, potrivit news.roMuzicienii au anulat deja un spectacol pe care urmau sa il sustina la Tottenham Hotspur Stadium din Londra in weekend.

Diana Paun: Bolile cardiovasculare raman principala cauza de deces in Romania

17:05, 26.06.2024 - Consilierul prezidential Diana Paun a subliniat rolul medicului de familie in descoperirea precoce a bolilor cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania, si a diabetului, "o epidemie tacuta care face ravagii".

Stresul termic , un ”ucigaș tacut”

20:00, 20.06.2024 - Potrivit datelor Organizației Meteorologice Mondiale (OMM), 500.000 de persoane mor in fiecare an din cauza stresului termic, numit de specialiști noul ”ucigaș tacut”. Potrivit site-lui Campbell Scientific, stresul termic se manifesta prin incapacitatea corpului uman de a menține o temperatura normala…

EXCLUSIV | Libertatea a calculat cați bani trebuie sa scoți din buzunar pentru o locuința „verde”. Costurile, inaccesibile pentru romanii de rand

12:15, 30.05.2024 - Romanii care doresc sa iși asigure independența energetica și sa nu mai depinda de fluctuațiile prețurilor trebuie sa scoata din buzunar intre 10.000 de euro pentru un apartament de 60 mp și 25.600 de euro pentru o casa de 200 mp, arata un calcul facut, pentru Libertatea, de catre Nexo Group, care investește…

Epidemia de cancer: Bolile oncologice, cauza principala de mortalitate in randul europenilor de sub 65 de ani

11:15, 08.05.2024 - Cancerul este principalul motiv de deces in randul persoanelor cu varsta sub 65 de ani din Uniunea Europeana, arata un nou raport Eurostat. In Romania, bolile cardiovasculare raman principalul inamic al populației, cu mai mult de jumatate din totalul deceselor.

Noi inregistrari-bomba cu oamenii papușarului Coldea. Anca Alexandrescu demasca rețeaua de infractori din Sanatate. LUNI, la ora 20:00!

14:10, 02.05.2024 - Continua dezvaluirile secolului in Romania. Statul Subteran care a sufocat țara in ultimele decenii este dezgropat numai la Realitatea PLUS Continue reading Noi inregistrari-bomba cu oamenii papușarului Coldea. Anca Alexandrescu demasca rețeaua de infractori din Sanatate. LUNI, la ora 20:00! at Tabu.

Un avion al companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența in Romania din cauza unei amenințari cu bomba

12:50, 13.04.2024 - Avionul companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența la București (Romania) din cauza unei alerte cu bomba. Despre acest lucru a relatat Hava Sosyal Medya, informeaza media.az. Publicația precizeaza ca incidentul a fost inregistrat pe cursa TK1766 Varșovia - Istanbul. Echipajul a primit un mesaj…

La fiecare 30 de minute, un roman moare in urma unui infarct, avertizeaza consilierul Diana Paun

15:00, 09.04.2024 - La fiecare 30 de minute, un roman moare in urma unui infarct, bolile cardiovasculare reprezentand principala cauza de deces in țara noastra, subliniaza consilierul prezidențial Diana Paun. „In Romania, bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza a deceselor… Media in Romania este de 109 decese…


Ce parere ai despre aceasta stire?