Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blaga neagă auzaţiile lansate de Vâlcov

Publicat:

Copreşedintele PNL, , a declarat, joi, în cadrul unei intervenţii telefonice de la B1 Tv, că nu a intervenit niciodată pentru fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov. 

În acest context,  a ţinut să sublinieze că nu a intervenit niciodată în favoarea lui Darius Vâlcov, că nu s-a întâlnit niciodată cu acesta nici la sediul partidului, nici în Slatina şi nu a discutat niciodată despre licitaţiile din Slatina.

Citeşte şi: Rechizitoriu.…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sistemul e-TVA intra in vigoare la 1 august. Explicațiile ministrului de Finanțe

11:06, 24.06.2024 - e-TVA va fi operațional la data de 1 august, a anunțat ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, precizand ca una dintre cele mai mari probleme a Romaniei este analiza cantitații tot mai mari de date.

Lista politicienilor celebri care raman fara loc de munca dupa 9 iunie: Vasile Blaga sau Corina Crețu, in top!

11:25, 03.06.2024 - O serie de politicieni celebri risca sa ramana fara loc de munca dupa 9 iunie! Asta pentru ca aceștia sunt in moment europarlamentari, insa fie nu mai candideaza pentru un nou mandat, fie au șanse extrem de mici sa mai prinda un loc pe liste, din cauza partidelor foarte mici pe lista carora se afla!

Marcel Ciolacu, raspuns pentru bugetarii care cer mariri de salarii cu 20%: Am intervenit pentru ultima oara

19:15, 28.05.2024 - „Am intervenit acum pentru ultima oara intr-o anvelopa pe care am stabilit-o cu ministrul Finantelor, pe care sa ne-o putem permite, pentru a nu aduce un dezechilibru macroeconomic si s-au marit in doua transe 5 cu 5%”, a spus Marcel Ciolacu.„Acelasi lucru pe care l-am mai raspuns acum ceva vreme. Efortul…

Marcel Ciolacu le raspunde taios bugetarilor care cer mariri de salarii cu 20%: Am intervenit pentru ultima oara

19:01, 28.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marti la Ramnicu Sarat, referitor la majorarea cu 20% a salariilor ceruta de catre functionarii publici din Parlament, ca „efortul pe care l-a putut face Guvernul Romaniei l-a facut” si „atat si-a permis Executivul in acest moment”. „Am intervenit acum pentru ultima…

Dezmaț la Informatica Feroviara, filiala CFR: salarii și bonusuri mai mari pentru toata lumea

16:20, 22.05.2024 - Cheltuielile cu salariile la compania Informatica Feroviara, filiala a CFR, cresc cu 17% in 2024 fața de anul trecut, iar bonusurile cu 6,65%. Bani in plus primesc și directorii. Un proiect comun al miniștrilor Finanțelor, Transporturilor și Muncii prevede creșterea veniturilor salariaților și șefilor…

De la guvernare hangover, la una game over

23:45, 29.04.2024 - Ilustrație: Marian Avramescu Marele povestitor de banci Florin Cițu, fost ministru al Finanțelor, premier, om al lui Klaus Iohannis, președinte al Partidului Național Liberal (PNL), parnaiaș in Statele Unite ale Americii, consumator și mare dușman al majorarii salariilor angajaților din invațamant,…

A inceput Olimpiada Naționala de Limba Romana pentru gimnaziu. Organizare de top, discurs ciudat al primarului. „Iubita, ce premiu vrei sa iei?”

20:25, 18.04.2024 - Aproximativ 350 de copii și profesori din toata țara au venit la Slatina, in județul Olt, unde in perioada 17-21 aprilie 2024 se desfașoara Olimpiada Naționala de Limba Romana pentru gimnaziu. La festivitatea de deschidere a participat și primarul municipiului, care a avut un discurs de neințeles.

Boloș: Consolidarea fiscala este un obiectiv imediat, dar de durata pentru Romania

17:56, 09.04.2024 - Consolidarea fiscala este un obiectiv imediat, dar si de durata pentru tara noastra, si va trebui la un moment dat sa definim si orizontul de timp, a declarat ministrul Finantelor, Marcel Bolos.


Ce parere ai despre aceasta stire?