Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blaga distruge PDL pentru a putea prelua şefia partidului

Publicat:

, care a renuntat, marti, la functia de presedinte al PDL Bihor, a declarat ca va pleca din aceasta formatiune in urma unui conflict cu , pe care il acuza ca vrea sa "distruga partidul".

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt cei trei politicieni importanți din USR pe care Elena Lasconi ii va inlatura daca va prelua șefia partidului

19:10, 22.06.2024 - Primarul din Campulung, Elena Lasconi, a declarat la Prima TV ca daca va fi aleasa presedinte al USR saptamana viitoare, nu ii va lua in... The post Care sunt cei trei politicieni importanți din USR pe care Elena Lasconi ii va inlatura daca va prelua șefia partidului appeared first on Special Arad ·…

Politicienii importanți din USR pe care Elena Lasconi ii va inlatura daca va prelua șefia partidului

18:10, 22.06.2024 - Primarul din Campulung, Elena Lasconi, a declarat ca daca va fi aleasa presedinte al USR saptamana viitoare, nu ii va lua in echipa ei pe Catalin Drula, Dan Barna si Ionut Mosteanu, trei dintre cei mai importanți oameni ai partidului. Lor li se adauga și Cristian Ghinea.

Se incinge competiția in USR: Elena Lasconi candideaza la șefia partidului și iși asuma candidatura la prezidențiale

15:40, 16.06.2024 - Primarul municipiului Campulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat, duminica, pe contul sau de socializare, ca a decis sa-și depuna candidatura la șefia partidului, in cursa dorind sa mai intre primarul Timișoarei, Dominic Fritz, precum și primarul Bacaului, Lucian Stanciu Viziteu.

Elena Lasconi anunța ca va candida la șefia USR: „Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativa in fața partidului-stat”

15:16, 16.06.2024 - Elena Lasconi și-a anunțat candidatura pentru șefia USR printr-un mesaj postat duminica pe pagina de Facebook. „Am decis sa-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativa in fața partidului-stat,” a trasnmis primarul reales din Campulung.

Dominic Fritz anunța ca va candida la șefia USR dupa demisia lui Catalin Drula

16:06, 10.06.2024 - Primarul USR din Timisoara, Dominic Fritz, a declarat luni, 10 iunie, ca nu vrea sa candideze la nicio functie in statul roman in acest an, dar a adaugat ca isi va asuma candidatura la presedintia USR, dupa demisia lui Catalin Drula de la conducerea partidului.„De astazi miza cea mai mare este ca in…

Dominic Fritz va candida pentru șefia USR. Nu vrea niciun post de ales la nivel național

16:01, 10.06.2024 - Conducerea USR va ramane deocamdata in mana lui Catalin Drula, cel puțin pana la organizarea unui congres al partidului, a spus, luni, Dominic Fritz. El admite ca va candida la conducerea partidului, unul aflat intr-o situație dificila, dar subliniaza ca nu dorește nicio funcție politica sau administrativa…

BREAKING - Catalin Drula demisioneaza de la șefia USR: Va fi convocat Congres

13:21, 10.06.2024 - Președintele USR, Catalin Drula, a anunțat ca va convoca un Congres al USR pentru alegerea unui nou președinte al partidului. Drula a spus ca va ramane alaturi de colegii din USR, dar este nevoie de un restart al partidului.

Ungaria susține candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO

22:10, 03.06.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, are un susținator pentru funcția de secretar general al NATO. Prezent la un eveniment in județul Bihor, mai precis in Salonta, prim-ministrul ungar Viktor Orban a declarat ca il susține pe șeful statului roman in cursa pentru șefia NATO, relateaza Maszol.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?