Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanțul tragic al Zika: 907 copii cu microcefalie și 198 de morți în Brazilia

Publicat:

Brazilia a înregistrat 907 de cazuri de microcefalie şi 198 de decese asociate aceastei malformaţii congenitale de la începutul epidemiei de infecţie cu virusul Zika în luna octombrie a anului trecut, informează AFP, citată de Agerpres.

De asemenea, autorităţile braziliene din domeniu analizează încă 4.293 de cazuri suspecte şi au infirmat ale 1.471 de posibile cazuri

Erupţia epidemiei de Zika şi legătura sa potenţială cu malformaţiile congenitale la nou născuţi…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine sunt victimele accidentului din Suceava, soldat cu cinci morți. Familia cu doi copii se intorcea din concediu

11:50, 01.07.2024 - Costel și Ancuța Lazarescu sunt cei care au murit alaturi de cei doi copii ai lor in urma gravului accident din localitatea suceveana Cumparatura. Tragedia s-a petrecut in cursul dimineții de luni, 1 iulie.

Atac furibund al rușilor asupra orasului natal al lui Zelenski. Noua morti si 29 de raniti, printre care cinci copii

10:50, 13.06.2024 - Miercuri, Rusia a lansat un atac furibund cu rachete si drone asupra Ucrainei, chiar inaintea summitului G7 care se desfasoara la Bari, in Italia. Printre tinte, chiar Krivoi Rog, orasul natal al presedintelui Volodimir Zelenski.

Bilanțul atacului de la Harkov a ajuns la 14 morți. Zelenski avertizeaza asupra mișcarilor rusești

18:56, 26.05.2024 - Bilanțul atacului de la Harkov a ajuns la 14 morți. Președintele Volodimir Zelenski avertizeaza ca Rusia se pregatește sa iși intensifice ofensiva de-a lungul graniței de nord a Ucrainei, potrivit mediafax.

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

VIDEO. Un barbat a fost salvat la 5 zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud. Bilantul tragediei a ajuns la 13 morti

17:55, 11.05.2024 - Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la cinci zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud, iar premierul din Western Cape, Alan Winde, a declarat ca este „nimic mai putin decat un miracol”, relateaza Reuters.

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Inundații catastrofale in Brazilia: Bilanțul a urcat la 56 de morți

17:50, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat sambata autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute, noteaza Mediafax.

Tot mai multe cazuri de rujeola: Alți doi copii de la centrul pentru refugiați, infectați

15:45, 08.04.2024 - Alte doua cazuri de rujeola au fost confirmate la Centrul de plasament pentru refugiați din capitala. S-a intamplat in cursul saptamanii trecute, a informat șeful adjunct al Direcției generale de asistența medicala și sociala a municipiului Chișinau, Vladimir Bolocan.


Ce parere ai despre aceasta stire?