Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanţul busculadei produse în India la un eveniment religios creşte la 121 de morţi

Publicat:
Bilanţul busculadei produse în India la un eveniment religios creşte la 121 de morţi

Bilantul victimelor unei busculade care a avut loc marti, in timpul unei adunari religioase din nordul Indiei, a crescut la 121, a declarat miercuri un ministru al guvernului statului , citat de agentia DPA.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Peste 80 de oameni au murit in timpul unei adunari religioase in India

19:35, 02.07.2024 - Peste 80 de persoane au murit si multe altele au fost ranite in urma unei busculade care a avut loc marti la o adunare religioasa hindusa in statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, potrivit presei locale citate de Xinhua, conform Agerpres.

Peste 80 de oameni au murit in urma unei busculade la o adunare religioasa hindusa in India

16:26, 02.07.2024 - Peste 80 de persoane au murit si multe altele au fost ranite in urma unei busculade care a avut loc marti la o adunare religioasa hindusa in statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, potrivit presei locale citate de Xinhua.

Bilantul victimelor incendiului din Turcia creste la 15 morti - Posibila cauza electrica, arata experti intr-un raport

20:05, 24.06.2024 - Bilantul incendiului de vegetatie din sud-estul Turciei care a izbucnit noaptea de joi spre vineri a crescut la 15 morti, anunta autoritatile, iar experti arata cu degetul o posibila cauza electrica, relateaza AFP, potrivit news.ro

Bilantul atacurilor din Daghestan creste la 20 de morti si 46 de raniti

16:40, 24.06.2024 - Atacurile armate de duminica la biserici ortodoxe si sinagogi in Daghestan, in Caucazul rus, s-au soldat cu 20 de morti si 46 de raniti, potrivit unui nou bilant al autoritatilor din aceasta regiune, relateaza AFP, potrivit news.roUn bilant anterior anunta 19 morti.

Bilanțul atacului israelian asupra taberei de refugiați de la Rafah a crescut la 45 de morti. Primele concluzii ale anchetei IDF

18:10, 27.05.2024 - Primele concluzii ale anchetei israeliene privind bombardamentul de duminica soldat cu numeroase victime in orasul Rafah din sudul Fasiei Gaza sunt ca un atac aerian impotriva comandantilor Hamas a declansat un incendiu masiv in tabara de corturi. Bilanțul victimelor care și-au pierdut viața in atac…

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

VIDEO - 12 morti si 60 de raniti in urma prabusirii unui panou publicitar gigantic in India

06:50, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?