Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanţul atacului la mallul din Nairobi este de 67 de morţi

Publicat:

Operatiunea fortelor de ordine impotriva militantilor islamisti care au comis atacul intr-un centru comercial din Nairobi s-a incheiat, a declarat, la a ONU, , precizand ca pierderile suferite sunt "imense". "I-am umilit si invins pe agresori", a declarat presedintele Kenyei, precizand ca cinci "teroristi" au fost impuscati mortal de fortele de ordine, iar 11 suspecti sunt in deten (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Barack Obama, printre protestatarii din Kenya imprastiati cu gaze lacrimogene. Cel putin cinci morti si zeci de raniti

23:10, 25.06.2024 - Auma Obama, sora vitrega a fostului președinte american Barack Obama, s-a aflat printre protestatarii afectati de gazele lacrimogene folosite de forțele de ordine impotriva manifestanților din fața Parlamentului de la Nairobi.

Bilanțul atacului din Daghestan a crescut la cel putin 15 politisti uciși. Operatiunea antiterorista s-a incheiat

10:11, 24.06.2024 - Operatiunea antiterorista lansata in republica rusa Daghestan din Caucaz, dupa atacuri impotriva unor biserici ortodoxe si a unei sinagogi care s-au soldat cu 16 morti, s-a incheiat, a anuntat luni Comitetul Antiterorist Rus.

Bilantul inundatiilor si alunecarilor de teren din Sri Lanka a crescut la 12 morti

15:45, 03.06.2024 - Bilantul victimelor viiturilor si alunecarilor de teren din Sri Lanka a crescut la 12, alte cinci persoane fiind date disparute, au anuntat luni autoritatile, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Bilanțul atacului israelian asupra taberei de refugiați de la Rafah a crescut la 45 de morti. Primele concluzii ale anchetei IDF

18:10, 27.05.2024 - Primele concluzii ale anchetei israeliene privind bombardamentul de duminica soldat cu numeroase victime in orasul Rafah din sudul Fasiei Gaza sunt ca un atac aerian impotriva comandantilor Hamas a declansat un incendiu masiv in tabara de corturi. Bilanțul victimelor care și-au pierdut viața in atac…

Bilanțul atacului de la Harkov a ajuns la 14 morți. Zelenski avertizeaza asupra mișcarilor rusești

18:56, 26.05.2024 - Bilanțul atacului de la Harkov a ajuns la 14 morți. Președintele Volodimir Zelenski avertizeaza ca Rusia se pregatește sa iși intensifice ofensiva de-a lungul graniței de nord a Ucrainei, potrivit mediafax.

315 morti și 1600 raniți in urma inundațiilor din Afganistan

15:30, 12.05.2024 - Bilantul inundatiilor din nordul Afganistanului se ridica la 315 morti si peste 1.600 de raniti, a declarat duminica Ministerul pentru Refugiati din Afganistan, condus de talibani, relateaza Reuters. Ministerul pentru Refugiati, intr-o postare pe platforma X, a citat cifre de la biroul sau provincial…

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Inundații catastrofale in Kenya. Zeci de oameni au murit, zeci de mii au fugit / FOTO-VIDEO

17:10, 24.04.2024 - Zeci de oameni au murit și zeci de mii au fugit din cauza inundațiilor care s-au produs in Nairobi, capitala Kenyei. Cartiere intregi au fost acoperite cu apa, iar drumurile nu mai pot fi folosite. Numeroși locuitori au fost nevoiți sa doarma pe acoperiș.


Ce parere ai despre aceasta stire?