Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanț SUMBRU în urma uraganului Ida. Numărul celor morți a ajuns la 49 în patru state

Publicat:

Bilanțul deceselor in urma uraganului Ida este in continua creștere. Potrivit datelor oficiale, numarul celor morți a ajuns la 49 in patru state, care sunt in continuare afectate de ploile puternice. Cele mai multe victime sunt in , urmat de .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Bilantul atacurilor de luni in Ucraina urca la 43 de morti, anunta președintele Zelenski

06:10, 10.07.2024 - Bilantul atacurilor de luni din Ucraina se ridica in prezent la 43 de morti, a afirmat presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, intr-un discurs la Washington, in marja unui summit NATO, transmite AFP.

Bilantul busculadei produse in India la un eveniment religios creste la 121 de morti

13:21, 03.07.2024 - Bilantul victimelor unei busculade care a avut loc marti, in timpul unei adunari religioase din nordul Indiei, a crescut la 121, a declarat miercuri un ministru al guvernului statului Uttar Pradesh, citat de agentia DPA.

Bilantul victimelor incendiului din Turcia creste la 15 morti - Posibila cauza electrica, arata experti intr-un raport

20:05, 24.06.2024 - Bilantul incendiului de vegetatie din sud-estul Turciei care a izbucnit noaptea de joi spre vineri a crescut la 15 morti, anunta autoritatile, iar experti arata cu degetul o posibila cauza electrica, relateaza AFP, potrivit news.ro

Fosta iubita a lui Hunter Biden a declarat in instanța ca acesta se droga „la fiecare 20 de minute sau cam așa ceva”

09:36, 06.06.2024 - Marturia depusa de Zoe Kestan, fosta iubita a fiului președintelui american Joe Bien, a avut loc in cadrul procesului din Wilmington, Delaware, in care Hunter Biden este judecat pentru acuzații legate de deținerea unei arme de foc in timp ce era consumator de droguri, relateaza BBC. Este primul proces…

VIDEO Musonul face ravagii in Sri Lanka: Zeci de morti si zeci de mii de stramutat. Armata trimisa in teritoriu

16:55, 04.06.2024 - Bilantul victimelor provocate de muson a crescut in Sri Lanka, unde ploile abundente au facut cel putin 26 de morti si zeci de mii de stramutati, a anuntat marti Guvernul local, care a trimis armata in teritoriu pentru a participa la operatiunile de ajutorare a populatiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Bilanțul atacului de la Harkov a ajuns la 14 morți. Zelenski avertizeaza asupra mișcarilor rusești

18:56, 26.05.2024 - Bilanțul atacului de la Harkov a ajuns la 14 morți. Președintele Volodimir Zelenski avertizeaza ca Rusia se pregatește sa iși intensifice ofensiva de-a lungul graniței de nord a Ucrainei, potrivit mediafax.

VIDEO. Un barbat a fost salvat la 5 zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud. Bilantul tragediei a ajuns la 13 morti

17:55, 11.05.2024 - Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la cinci zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud, iar premierul din Western Cape, Alan Winde, a declarat ca este „nimic mai putin decat un miracol”, relateaza Reuters.

Bilantul victimelor din Gaza a trecut de 34.000 de morti

06:56, 21.04.2024 - Cel mai recent bilant vine in contextul in care speranta unei incetari a focului s-a diminuat, iar atentia globala s-a indreptat catre schimbul periculos de rachete si drone intre Iran si Israel.De asemenea, aproape 77 000 de persoane au fost ranite, potrivit autoritatilor sanitare din cadrul guvernului…


Ce parere ai despre aceasta stire?