Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biden şi Putin încep summitul de la Geneva cu o strângere de mână

Publicat:

Cei doi sefi de stat au fost salutati de catre presedintele elvetian, dupa care s-au asezat la o reuniune restransa la care participa Biden, Putin, secretarul de Stat american si ministrul rus de . Fiecare parte are cate un translator. Ulterior ei urmeaza sa participe la o reuniune mai larga, la care participa si alti oficiali de rang inalt si care urmeaza sa dureze mai multe ore. Cei doi sefi de stat urmeaza sa discute o serie de dosare, (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Summitul de pace din Elveția: susținerea Ucrainei, lumea bazata pe reguli și punerea la respect a Rusiei

07:05, 18.06.2024 - Organizarea conferinței de pace de la Geneva s-a vrut o reeditare, la doi ani dupa voturile masive din Adunarea Generala a ONU, a susținerii pentru Ucraina, condamnarea agresiunii și reafirmarea principiilor Cartei ONU.

Concluziile summit-ului din Elvetia dedicat pacii

16:40, 16.06.2024 - Primul summit consacrat pacii in Ucraina, care are loc in acest weekend in Elvetia, fara participarea Rusiei, face apel la „implicarea tuturor partilor” din conflict in demersurile de incetare a ostilitatilor, potrivit comunicatului final al reuniunii, din care AFP a obtinut o copie. Este insa de asteptat…

Joe Biden va participa la Summitul G7. Ce vrea sa ii transmita lui Putin

12:51, 12.06.2024 - Șuta Teodora (www.b1tv.ro) Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, va participa la summitul G7 din Italia, unde va discuta despre noile masuri de sprijin pentru Ucraina. Acesta vrea sa ii transmita lui Putin ca „timpul nu este de partea lui”. Summitul se desfașoara in sudul țarii Joe Biden…

Zelenski va participa la summitul G7 din luna iunie din Italia

21:36, 03.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski urmeaza sa participe la urmatorul summit G7, in Italia, prevazut in iunie, fie online, fie in persoana, anunta luni un purtator de cuvant, Serghii Nikiforov, relateaza AFP, potrivit news.ro. ”Nu pot nici sa confirm si nici sa infirm (daca) presedintele (ucrainean…

Joe Biden nu merge la „Summitul pentru Pace” in Ucraina, gazduit de Elvetia

18:50, 03.06.2024 - Președintele american Joe Biden nu va participa la „Summitul pentru Pace” in Ucraina, care va fi gazduit de Elvetia la jumatatea acestei luni. Casa Alba a anunțat ca la acest summit va participa vicepreședintele Kamala Harris.

Erdogan a confirmat ca va participa la summitul G7 din Italia

00:01, 30.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan va participa la summitul sefilor de stat si de guvern din G7, programat sa aiba loc in iunie in Italia, a anuntat miercuri biroul de presa al sefei guvernului italian, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Zelenski susține ca absența lui Biden de la summitul de pace din Elveția ar insemna „aplauze la scena deschisa pentru Putin”

14:56, 28.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marti ca, daca presedintele american Joe Biden va absenta de la summitul de pace organizat de Kiev in Elvetia in iunie, aceasta ar echivala cu „aplauze la scena deschisa pentru Putin”.

Zelenski ii cheama pe Biden și Xi la summitul pentru pace din Elveția. Putin a spus ca nu participa

12:40, 26.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a facut un apel, duminica, adresat președintelui american Joe Biden și liderului chinez Xi Jinping, sa se alature viitorului summit pentru pace din Elveția, programat sa aiba loc pe 15 si 16 iunie. Mesajul a fost transmis in limba engleza, printr-un videoclip…


Ce parere ai despre aceasta stire?