Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biden se agață de donatorii bogați după dezastrul dezbaterii cu Trump

Publicat:

a incercat sa ii asigure pe donatorii democrați ca il poate invinge pe , dupa o prestație slaba in cadrul dezbaterii, care a facut ca susținatorii bogați sa fie divizați cu privire la posibilitatea ca președintele american sa renunțe la candidatura sa pentru realegere. Biden a recunoscut ca „nu a avut o […] The post Biden se agața de donatorii bogați dupa dezastrul dezbaterii cu Trump first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tabara democrata se chinuie sa acopere dezastrul dupa dezbaterea Trump-Biden: Obama a fost scos la interval

23:41, 28.06.2024 - Fostul președinte Barack Obama a oferit sprijin public președintelui Joe Biden dupa o prestație dura la dezbaterea de joi, care i-a determinat pe unii democrați sa se intrebe daca președintele in exercițiu are ce-i trebuie pentru a-l invinge pe Donald Trump.

Ce facea Vladimir Putin in timpul dezbaterii Biden-Trump: „Nu cred ca va așteptați ca președintele sa-și puna alarma”

22:06, 28.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin s-a bucurat de un pui de somn in loc sa urmareasca dezbaterea dintre actualul președintele american Joe Biden și contracandidatul Donald Trump, conform Politico.

Biden nu a fost in cea mai buna forma in cursul dezbaterii cu Trump

13:06, 28.06.2024 - Joe Biden nu a fost in cea mai buna forma in cursul dezbaterii de joi seara in fata lui Donald Trump. Președintele SUA, care are 81 de ani, s-a prezentat la dezbatere cu vocea mai ragusita ca de obicei, cu o privire putin pierduta uneori si a avut de mai multe ori dificultati de exprimare. {{754644}}Surse…

Campanie electorala plina de jigniri in SUA. Biden și Trump se insulta reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fara margini”

10:35, 19.05.2024 - Campania electorala din Statele Unite devine tot mai tensionata, pe masura ce se apropie momentul alegerilor prezidențiale. Donald Trump nu inceteaza din a-l jigni pe Joe Biden, insa nici actualul președinte nu se lasa mai prejos.

Joe Biden e convins ca Donald Trump nu va accepta rezultatul alegerilor in cazul unui eșec: Tipul asta nu e un partizan al democratiei

17:40, 09.05.2024 - Presedintele american Joe Biden e convins, pornind de la principiul ca va obtine o victorie la 5 noiembrie, ca rivalul sau republican Donald Trump ”nu va accepta” rezultatul alegerilor, la fel ca in 2020, cand acesta a contestat rezultatele in mai multe state.

VIDEO | Dezbaterea dintre Joe Biden și Donald Trump a ajuns intr-o zona ciudata: cearta aprinsa pe inalbitor

07:05, 25.04.2024 - Joe Biden vizibil galvanizat de primirea entuziasta la un eveniment de campanie, miercuri, l-a ironizat pe rivalul sau Donald Trump si parul acestuia, amintind o declaratie aiuritoare a republicanului din timpul pandemiei covid-19, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Actorul Dwayne „The Rock” Johnson nu il va mai sprijini pe Joe Biden la alegeri. „Nu am de gand sa o mai fac”

18:06, 06.04.2024 - Cunoscut ca „The Rock”, actorul american Dwayne Johnson, 51 de ani, a declarat vineri ca, spre deosebire de alegerile prezidentiale din 2020, anul acesta nu ii va mai acorda sprijin public presedintelui in exercitiu, democratul Joe Biden, informeaza EFE, citata de Agerpres.Dwayne „The Rock” Johnson…


Ce parere ai despre aceasta stire?