Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BIBLIOTECONOMIA Biblioteconomia, știința care interferează cu toate domeniile și disciplinele

Publicat:
BIBLIOTECONOMIA Biblioteconomia, știința care interferează cu toate domeniile și disciplinele

Intre obiecte și fenomene, in interiorul lor, intre substanțe și structuri, intre comunitați și indivizi, in toate modalitațile de mișcare a materiei exista o multitudine de relații. The post BIBLIOTECONOMIA Biblioteconomia, știința care interfereaza cu toate domeniile și disciplinele first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PRELEGERE DESPRE APARIȚIA ȘTIINȚEI MODERNE Despre conexiunea dintre plante și știința moderna, la UVVG

11:56, 18.06.2024 - Echipa de proiect, formata din cadre didactice ale facultații noastre, incearca sa identifice subiecte de real interes și de actualitate, incercand sa construiasca, prin demersuri de acest tip, o platforma de dialog științific The post PRELEGERE DESPRE APARIȚIA ȘTIINȚEI MODERNE Despre conexiunea dintre…

DECIZII IMPORTANTE Tur doi la alegeri locale, in doua comune din țara

14:05, 13.06.2024 - Campania electorala pentru turul al doilea va incepe dupa oficializarea rezultatelor primului tur The post DECIZII IMPORTANTE Tur doi la alegeri locale, in doua comune din țara first appeared on Informatia Zilei .

PIERDERI MASIVE PENTRU INVESTITORI Colapsul unei ferme gigant de porci

11:10, 11.06.2024 - Ferma de porci era localizata intre Beijing și Shanghai, in zona Marii Galbene din China, fiind una dintre cele mai productive din țara. The post PIERDERI MASIVE PENTRU INVESTITORI Colapsul unei ferme gigant de porci first appeared on Informatia Zilei .

GHID AL PROCESULUI DE VOTARE Cum votam, pas cu pas

15:10, 08.06.2024 - Procesul de votare de duminica, 9 iunie, va incepe la ora 7.00 și se va incheia in aceeasi zi, la ora 22.00. Acest proces se va putea prelungi... The post GHID AL PROCESULUI DE VOTARE Cum votam, pas cu pas first appeared on Informatia Zilei .

Intalnire cu un fost prim ministru

20:35, 05.06.2024 - Binedispus de fiecare data cand il intalnești, incantat ca te vede, optimist, veșnic cu un zambet larg pe fața, ai zice ca Victor Ponta este un om care nu a pierdut nimic in viața. The post Intalnire cu un fost prim ministru first appeared on Informatia Zilei .

COLEZIUNE FATALA Accident rutier mortal pe DN19 intre Livada și Calinești-Oaș, județul Satu Mare

12:45, 03.06.2024 - In urma accidentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul conducatorului motocicletei. The post COLEZIUNE FATALA Accident rutier mortal pe DN19 intre Livada și Calinești-Oaș, județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

INOVAȚIE IN ȘTIINȚA Primul centru de cercetare in inteligenta artificiala din Romania va fi la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

15:40, 28.05.2024 - La Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a inceput constructia primului centru de cercetare in inteligenta artificiala din Romania, printr-o investitie de peste 105 milioane de lei, .... The post INOVAȚIE IN ȘTIINȚA Primul centru de cercetare in inteligenta artificiala din Romania va fi la Universitatea…

RUGBY O noua provocare pentru baimarenii de la Știința

10:45, 11.04.2024 - Sambata, 13 aprilie, incepe o noua ediție de campionat in primul eșalon de rugby din Romania. Baimarenii de la Știința vor debuta la finalul saptamanii, pe teren propriu cu clujenii de la ELBI. The post RUGBY O noua provocare pentru baimarenii de la Știința first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?