Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biblioteca Județeană, la ceas aniversar

Publicat:

Biblioteca Județeana implinește 105 ani și realizeaza, cu aceasta ocazie, „Ziua Porților Deschise”. Momentul va fi marcat prin ateliere de creatie, proiectii de filme, dezbateri dedicate liceenilor, expozitii de fotografii si picturi, ce vor fi organizate vineri, 18 noiembrie, in intervalul orar 10:00 și 20:00.

Inaugurarea expoziției dedicate momentului aniversar va avea loc la ora 13:00, iar intrarea este libera, astfel orice doritor va putea sarbatorii alaturi de bibliotecarii publici.

Programul Zilei Porților Deschise:

10:00 – 12:00 – Serviciul de informare comunitara,…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locuri de munca in Bihor: Sute de locuri de munca in Oradea, Salonta, Borș și alte localitați din județ

12:25, 18.06.2024 - Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca (AJOFM) Bihor a transmis oferta de locuri de munca disponibile in județ, la data de 18 iunie. Sunt vacante 995 de posturi in mai multe domenii. 650 dintre acestea sunt disponibile in Oradea.

Ghiroda nu mai vrea ca in retur sa fie dezavantajata de oamenii in „negru”. Apel la un arbitraj corect

09:50, 04.06.2024 - A mai ramas o zi pana la disputarea returului barajului de promovare in liga secunda dintre Ghiroda si FC Bihor. Meciul se va disputa pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea. Reamintim, turul s-a terminat la egalitate, 2-2, gazdele fiind „furate ca in codru” de brigada de arbitri condusa de damboviteanul…

Oradea, cu decenii in fața Clujului, dar Bolojan nu se oprește. Oradenii vor avea o rețea de trenuri metropolitane. Clujean: „Fura ideile lui Boc?”

15:40, 02.06.2024 - Locuitorii din Oradea și zona metropolitana a municipiului vor avea o noua alternativa de transport public, prin realizarea unei rețele de trenuri metropolitane. In timp ce la Cluj se tot promite ca „osa” se faca, in Bihor, președintele Consiliului Județean, Ilie Bolojan continua sa preia proiecte majore…

Vor fi foarte multe locuri de munca! Americanii redeschid o mina de exploatare a magneziului

19:30, 27.04.2024 - Romania se pregatește sa devina gazda unei noi exploatari de magneziu, marcand prima deschidere de acest fel in Europa in ultimul deceniu. Conform unui articol recent din Financial Times , autoritațile de la București au acordat licența companiei Verde Magnesium, o firma din București ce aparține fondului…

ISU Bihor:300 de locuri scoase la concurs la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila

11:06, 25.04.2024 - Nr. 79 Oradea, 25.04.2024 COMUNICAT DE PRESA300 de locuri scoase la concurs la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "CRISANA" al judetului Bihor recruteaza candidati pentru concursul de admitere la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie…

Un colector de praf industrial din Oradea: 60 de persoane au fost evacuate in toiul nopții

15:15, 13.04.2024 - Peste 60 de angajați au fost evacuați in noaptea de vineri spre sambata din societatea unde lucrau, in Oradea, județul Bihor, dupa un incendiu violent in interiorul unui colector de praf industrial.

Incendiu in interiorul unui colector de praf industrial din Oradea

14:46, 13.04.2024 - Peste 60 de angajați au fost evacuați in noaptea de vineri spre sambata din societatea unde lucrau, in Oradea, județul Bihor, dupa un incendiu violent in interiorul unui colector de praf industrial.

Cinci arestari și patru persoane sub control judiciar, in urma perchezițiilor DIICOT Oradea la traficanții de droguri

07:55, 06.04.2024 - Nu mai puțin de noua persoane au fost reținute in urma perchezițiilor efectuate in Oradea și in Bihor, miercuri, in cadrul operațiunii naționale ”Ziua Z”, de procurorii DIICOT și polițiștii antidrog, susținuți de luptatorii de la Acțiuni Speciale, de jandarmi și specialiștii de la Operațiuni Speciale.


Ce parere ai despre aceasta stire?