Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biatlon - CM 2016: Marie Dorin-Habert, aur în proba individuală feminină; Eva Tofalvi, locul 68

Publicat:

Franțuzoaica Marie Dorin-Habert a obținut miercuri medalia de aur in proba individuala feminina de 15 km, din cadrul de biatlon, de la Oslo, dintre romance clasarea cea mai buna avand-o , locul 68.

Marie Dorin-Habert, cu o greșeala la tir, a fost cronometrata în 44 min 02 sec 8/10. Ea a mai câștigat trei medalii la Mondialele 2016, fiind una din protagonistele întrecerii: aurul la ștafeta mixta, argintul la sprint și bronzul la urmarire.

Campioana ediției precedente, rusoaica , a fost miercuri doar a 11-a,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalistele de la Farul Constanta vor sa faca o figura frumoasa in Liga Campionilor. E o noua provocare“ (GALERIE FOTO)

17:01, 21.05.2024 - Echipa feminina Farul Constanta a devenit campioana a Romaniei din postura de nou promovata in Superliga. Dupa ce a realizat marea performanta a cuceririi titlului de campioana a Romaniei la primul an de prezenta in Superliga , echipa feminina de fotbal Farul Constanta spera sa aiba rezultate frumoase…

Chef Richard Abou Zaki și tunicile roz au caștigat battle-ul de ieri la Chefi la cuțite. Catalin Țociu și Iulia Creanga au parasit concursul dupa proba individuala

16:16, 09.05.2024 - Cel de-al noualea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite le-a adus o provocare plina de emoții celor trei jurați in ediția de ieri a show-ului culinar: echipele lor au avut de gatit cel mai atragator meniu pentru copii, la finalul confruntarii victoria rev

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipa a caștigat battle-ul noua. Cine a intrat la proba individuala: „Cea mai mare mandrie” / VIDEO

00:41, 09.05.2024 - Battle-ul cu numarul noua a fost plina de provocari, iar echipele au primit o tema dificila. Au gatit pentru copiii de la „Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?”, astfel ca doar una singura a caștigat și s-a salvat de la duel.

Romania a caștigat aurul la Europenele de canotaj, in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:40, 27.04.2024 - Romania a cucerit medalia de aur in proba feminina de dublu vasle, categorie usoara, prin Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

CE Canotaj: Aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:30, 27.04.2024 - Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc au obtinut medaliile de aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara, la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).

Echipa lui Chef Orlando Zaharia a caștigat battle-ul ieri seara, la Chefi la cuțite, iar proba individuala a eliminat o concurenta in tunica roz

15:55, 25.04.2024 - Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, dupa un battle cu o provocare dificila, dar și cu doua amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.

Cristian Macovei, locul 9 in proba de sabie la Mondialele de cadeti

23:56, 19.04.2024 - Sportivul roman Cristian Macovei s-a clasat pe locul 9 in proba individuala de sabie a cadetilor, vineri, la Campionatele Mondiale de scrima pentru cadeti si juniori de la Riad (Arabia Saudita), potrivit Agerpres.Macovei a fost invins in optimi de italianul Massimo Sibillo cu 15-14.

Natalia Constantin, locul 21 in proba de spada, la Mondialele de cadeti

22:36, 16.04.2024 - Sportiva romana Natalia Constantin s-a clasat pe locul 21 in proba individuala de spada a cadetelor, marti, la Campionatele Mondiale de scrima pentru cadeti si juniori de la Riad (Arabia Saudita), potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?