Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Arseni şi Marian Haidău: Dansul este mai mult o artă decât un sport

Publicat:

Se spune despre dans ca este “o poezie a miscarii”. Aidoma rimelor, dansatorii creeaza pe ring metafore bine definite pe care neofitii le aplauda, judecatorii le puncteaza, iar cinicii nu prea le inteleg. Truda de ani de zile este consumata in cateva minute, iar broboanele de sudoare care se scurg peste machiaj si paiete, alaturi […] si : Dansul este mai mult o arta decat un sport apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fost jucator de la PSG si-a pierdut toti banii la pariuri si acum e nevoit sa lucreze ca sofer de Uber

13:20, 14.06.2024 - Dupa ce a jucat pentru Paris Saint-Germain in sezonul 1996-1997, jucatorul portughez Daniel Kenedy si-a pierdut toti banii la pariuri si jocuri de noroc. Pentru a supravietui, fostul fotbalist, acum in varsta de 50 de ani, este sofer de Uber, relateaza RMC Sport, potrivit News.ro.

Planurile primarului Horia Calin Petruț pentru Marișelu: „Vrem inca o sala de sport, sa punem la punct infrastructura rutiera agricola”

15:11, 04.06.2024 - Primarul Horia Calin Petruț se pregatește pentru un nou mandat in fruntea comunei Marișelu și are planuri mari pentru urmatorii patru ani. Printre ele se numara o sala noua de sport, extinderea rețelelor de apa și canal sau asigurarea infrastructurii rutiere agricole. Prezent la Bistrițeanul Live, primarul…

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Banești - Urleta

13:26, 26.05.2024 - Realizata prin Compania Naționala de Investiții, sala de sport cu un teren multifuncțional întregește o zona superba în care se mai afla un teren sintetic de fotbal, un loc de joaca și un parc.La inaugurarea salii de sport din satul Urleta, comuna Banești au fost prezenți Iulian Dumitrescu,…

Elisabeta Lipa: Trebuie sa avem rabdare cu Simona Halep, si ea isi doreste sa ajunga din nou sus

18:11, 17.05.2024 - Presedinta Agentiei Nationale pentru Sport, Elisabeta Lipa, a declarat, vineri, ca jucatoarea de tenis Simona Halep are nevoie de rabdare pentru a ajunge din nou in forma care a consacrat-o, dupa revenirea in urma reducerii suspendarii pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

SITUAȚIA NOTELOR Ora de sport „le strica media” elevilor

16:35, 23.04.2024 - O situație expusa pe un grup al parinților de pe o rețea de socializare scoate la iveala o adevarata practica. Anumiți parinți obțin pentru copiii lor scutiri de la ora de Educație Fizica, de teama unor note mici .... The post SITUAȚIA NOTELOR Ora de sport „le strica media” elevilor first appeared on…

Jorge s-a ingrașat dupa ce s-a intors de la Survivor All Stars. Situația in care se afla nu este deloc placuta. „Nu se poate”

10:30, 17.04.2024 - Jorge a fost unul dintre concurentii de la Survivor All Stars, insa, din cauza problemelor la genunchi, acesta a fost nevoit sa paraseasca show-ul. Artistul a vorbit despre interventia suferita și a recunoscut ca s-a ingrașat dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, motiv pentru care a luat masuri.„De…

SPORT ROMANESC Dan Petrescu revine la CFR

12:51, 09.04.2024 - Dat afara de sud coreienii de la Jeonbuk Hyundai, echipa cu care a  ajuns pe ultimul loc in prima liga din Coreea de Sud, Dan Petrescu este pe cale sa se intoarca in Romania. The post SPORT ROMANESC Dan Petrescu revine la CFR first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?