Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 au sărbătorit șase luni de când s-au căsătorit civil. Mesajul emoționant transmis de fosta concurentă: "Când mă gândesc..." / FOTO

Publicat:

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sarbatoresc șase luni de cand au spus DA in fața ofițerului starii civile. Cei doi indragostiți au devenit soț și soție cu jumatate de an in urma și se pare ca relația dintre ei decurge foarte bine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana și Marius de la Mireasa au implinit jumatate de an de cand au devenit soț și soție. Mesajul emoționant transmis de fostul concurent: "Tu radiai..." / FOTO

10:50, 23.06.2024 - Ioana și Marius, caștigatorii sezonului 8 Mireasa, sarbatoresc jumatate de an de cand au devenit soț și soție. In timp ce unele cupluri formate in timpul competiției s-au destramat, relația celor doi foști concurenți pare sa mearga tot mai bine odata cu trecerea timpului.

Elena Matei, fosta concurenta de la Chefi la cuțite, a nascut! Mesajul transmis la scurt timp dupa ce a devenit mamica / FOTO

11:55, 14.06.2024 - Elena Matei a devenit mama pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite marturisește ca experiența a fost una de neuitat și a povestot momentele prin care a trecut pentru a o aduce pe lume pe fiica sa.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Mesajul emoționant postat de Alexandru de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce și-a vazut iubita plangand de dorul lui, in emisiune:„Mereu cu ...” / FOTO

21:30, 29.05.2024 - Alexandru, iubitul Cristinei, a fost eliminat din competiția Mireasa in gala de pe data de 10 mai 2024. De atunci, cei doi indragostiți nu s-au mai intalnit, numai Alexandru a fost cel care a putut sa iși urmareasca zilnic, iubita ramasa in competiție, pe micul ecran.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mesajul emoționant transmis de Kate Middleton și Prințul William din vacanța de Paște: ‘Ma gandesc la voi toți’

15:30, 01.04.2024 - Kate Middleton și Prințul William, din nou in atenția publicului. Deși traverseaza o perioada dificila, cei doi nu uita de cei care ii urmaresc. Ce mesaj emoționant au transmis membrii familiei regale, direct din vacanța de Paște. Kate Middleton și Prințul William, pauza de la vacanța de Paște Kate…


Ce parere ai despre aceasta stire?