Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Betty Salam, prima declarație după ce tatăl ei a suferit un infarct: „ Tata avea probleme mai vechi de sănătate, inclusiv un preinfarct!”

Publicat:

se afla in spital, dupa ce a suferit un infarct, noteaza observator.tv. Informatia apare dupa ce, zilele trecute, impresarul artistului a anuntat ca manelistul se retrage temporar din activitate din cauza problemelor medicale. Mai mult, Betty, fiica cea mare a manelistului, a confirmat informația, admițand ca tatal ei trece printr-o perioada grea, iar sanatatea lui este șubreda.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Suceava! Cinci oameni au murit, inclusiv doi copii / FOTO

09:10, 01.07.2024 - Accident devastator in comuna Bosanci din județul Suceava! Cinci oameni s-au stins din viața in urma impactului! Doi dintre aceștia erau copii. Tragedia a avut loc in aceasta dimineața, cand o cisterna și un autoturism s-au ciocnit puternic.

Betty Salam, imagine induioșatoare alaturi de fiul sau. Cum s-a lasat pozat micuțul in brațele mamei sale

16:25, 05.06.2024 - Betty Salam, concurenta de la Asia Express sezonul 7, a induioșat inimile fanilor cu o imagine adorabila in care apare alaturi de fiul sau. Micuțul s-a lasat pozat intr-o ipostaza adorabila in brațele mamei sale.

Un mister vechi de 4.000 de ani a fost rezolvat. S-a descoperit cum au fost construite piramidele egiptene

07:06, 19.05.2024 - O echipa internationala de cercetatori a descoperit ca piramidele egiptene au fost construite initial de-a lungul unui brat al Nilului, cu o lungime de 64 de kilometri, pe care l-au numit Ahramat (piramide, in araba), care a disparut ulterior, ingropat sub terenuri agricole si desert, transmite EFE,…

Virusuri vechi au suferit mutații: Riscam o pandemie pentru care nu exista tratament

13:20, 17.05.2024 - Virusuri necunoscute, pe care nimeni nu le are in vizor, pot aparea brusc si, precum coronavirusul (SARS-CoV-2), pot declansa pandemii majore. Aceste virusuri nu sunt cu adevarat noi, dar s-au schimbat din punct de vedere genetic.

Castelul din Beclean, oficial in Ruta Castelelor! Puteți face inclusiv un tur virtual

11:31, 16.05.2024 - Incepand de ieri, castelul Pal Bethlen din Beclean este oficial in Ruta Castelelor. Cei care vor sa afle mai multe despre aceasta bijuterie arhitecturala pot face inclusiv un tur virtual și pot citi despre istoria sa. Castelul Pal Bethlen din Beclean este oficial in Ruta Castelelor, incepand de ieri.…

Lifturi noi in pasajul pietonal de la Piata Presei Libere, dupa vandalizarea celor vechi

16:55, 06.05.2024 - ”Am instalat lifturi noi in pasajul pietonal de la Piata Presei Libere. Investitia a fost necesara, avand in vedere faptul ca lifturile vechi au fost vandalizate si nu mai erau functionale”, a transmis, luni, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan. Potrivit acestuia, dupa demontarea lifturilor vechi,…

Horoscop marți, 23 aprilie. Sagetatorii reiau relatii mai vechi

21:56, 22.04.2024 - Lorina, astrologul Click! a realizat predicțiile zilei de 23 aprilie pentru toate cele 12 semne zodiacale. Daca marți nativii unei zodii vor fi fericiti sa reia legaturi mai vechi, pentru altii socializarea ar putea deveni o corvoada.

Un motociclist a fost prins cand ”zbura” cu 242 km/ora pe drumul vechi care leaga litoralul de București

13:41, 13.04.2024 - Un motociclist a fost prins cand ”zbura” cu 242 km/ora pe drumul vechi care leaga litoralul de București, anunța Poliția Constanța. Motociclistul a fost depistat de polițiștii rutieri pe DN2A, in apropierea localitații Mihail Kogalniceanu. Motociclistul a ramas patru luni fara carnet, mai anunța IPJ…


Ce parere ai despre aceasta stire?