Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Berlusconi le promite fotbaliștilor de la Monza „un autobuz cu prostituate” dacă înving o echipă de top

Publicat:

Fostul premier italian le-a spus jucatorilor echipei sale de fotbal Monza ca va aduce prostituate in vestiarul lor daca vor reuși sa invinga din nou o rivala de top din Serie A, se arata intr-o inregistrare video publicata miercuri pe rețelele sociale, potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin promite sa sustina Coreea de Nord impotriva SUA: „Un inamic insidios, periculos si agresiv”

18:46, 18.06.2024 - Vladimir Putin a promis marti sa aprofundeze legaturile comerciale si de securitate cu Coreea de Nord si sa o sustina impotriva SUA, in timp ce se indrepta spre aceasta tara izolata, dotata cu arme nucleare, in prima vizita a presedintelui rus la Phenian in 24 de ani, relateaza Reuters, citata de Ag

Recean promite un stadion național, conform standardelor UEFA: Ce le-a spus fotbaliștilor din echipa naționala

21:50, 05.06.2024 - Republica Moldova va avea un stadion de fotbal nou, modern, construit conform standardelor Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA). Anunțul a fost facut de premierul Dorin Recean, aflat intr-o vizita la Centrul de Pregatire a Selectionatelor Moldovei.

Noul antrenor al echipei Fiorentina. ”De acord… in doua minute”

19:06, 04.06.2024 - Fiorentina a anuntat marti ca Raffaele Palladino va fi noul sau antrenor din stagiunea viitoare, dupa ce a impresionat in ultimele doua sezoane, cu resurse limitate, la carma altei echipe din Serie A, Monza, informeaza agentia ANSA. Tehnicianul in varsta de 40 de ani il inlocuieste pe Vincenzo Italiano.…

Raffaele Palladino, noul antrenor al echipei Fiorentina

19:01, 04.06.2024 - Fiorentina a anuntat marti ca Raffaele Palladino va fi noul sau antrenor din stagiunea viitoare, dupa ce a impresionat in ultimele doua sezoane, cu resurse limitate, la carma altei echipe din Serie A, Monza, informeaza agentia ANSA.

Premierul britanic Rishi Sunak promite sa introduca plafoane pentru a limita imigratia, daca va fi reales

09:55, 04.06.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a promis luni sa introduca un plafon legal pentru a limita nivelul imigratiei daca va fi reales la alegerile parlamentare de la inceputul lunii iulie, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Antrenorul Claudio Ranieri se va desparti de Cagliari si s-ar putea retrage din activitate

11:35, 22.05.2024 - Claudio Ranieri va parasi functia de antrenor al echipei italiene Cagliari, de comun acord, a anuntat, marti, clubul din Serie A, in timp ce presa locala a relatat ca tehnicianul de 72 de ani se va retrage din fotbal, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Presedintele Filipinelor promite sa apere teritoriul tarii in fata tensiunilor cu China privind rutele maritime

16:50, 18.05.2024 - Presedintele filipinez, Ferdinand Marcos Jr, a declarat sambata ca tara sa ”va apara in mod viguros ceea ce este al nostru”, intr-o referire putin voalata la tensiunile crescande cu China din cauza disputelor maritime, transmite Reuters.

Vladimir a dat ordin, actele s-au facut: Rusia promite raspuns draconic la confiscarea activelor pentru Ucraina

19:40, 23.04.2024 - O aliata a presedintelui Vladimir Putin a avertizat marti Europa ca a intocmit deja legislatie pentru a raspunde daca active ruse in valoare de aproape 300 de miliarde de dolari vor fi confiscate de Occident si utilizate pentru a ajuta Ucraina, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?